KPSS Matematiğine Nasıl Çalışılır?
-
Merhaba mürid,mürideler
Ön lisans kpss sınavına gireceğim ve matematik hariç diğer derslerim iyi ama bir türlü matematik denilen deryaya girip o soruları çözemiyorum.
Zamanında korkardım matematikten ama şimdi içine girmek istiyorum bu seferde o almıyor :D
Nasıl hallederiz bunu müritler neredeyse sil baştan başlıyor gibiyim az buçuk bildiklerimizi saymazsak.
Not: TBT candır <3 :)
-
sen istiyor duj verecek 50 $ (dershane yada kurs hacı başka çare yok)
-
Konu eksikliklerini tamamla, kolay-zor farketmez çözebildiğin kadar çok soru çöz hocam, başka bir yolu yok.
Az zamanın varsa çıkmış sorulara bak.
KPSS düzeyindeki matematik için dershanelerin fazla bir katkısı olmaz, çünkü sınıflar homojen olamıyor.
En fazla sayısal-sözel sınıfı oluşturuyorlar ama içerideki öğrencilerin bilgi düzeyleri çok farklı olabiliyor, arada kalan çok öğrenci gördüm...
Sayısaldaki matematik öğretmeni ipucu verir, sürekli soru çözer, hızına yetişmek için iyi bir temel gerekir.
Sözel sınıfı ise biraz(!) sıkıntı oluyor. Çünkü yıllardır matematik görmemişler de bu sınıfta olduğu için öğretmen konuyu en başından anlatmak zorunda, hal böyle oluncada az bir şey biliyorsan canın çok sıkılacaktır...Yine de imkanın varsa dershaneye git, öğretmenlerinden öğreneceğinin fazlasını arkadaşlarından öğrenebilirsin.
Başarılar...
-
Bu kadar az zamanda yapamazsin hocam profesyonel destek al, kisa zamanda nokta atışı yaptirsin sana
-
bychaos bunu yazdı
sen istiyor duj verecek 50 $ (dershane yada kurs hacı başka çare yok)
:))
-
telekom bunu yazdı
Konu eksikliklerini tamamla, kolay-zor farketmez çözebildiğin kadar çok soru çöz hocam, başka bir yolu yok.
Az zamanın varsa çıkmış sorulara bak.
KPSS düzeyindeki matematik için dershanelerin fazla bir katkısı olmaz, çünkü sınıflar homojen olamıyor.
En fazla sayısal-sözel sınıfı oluşturuyorlar ama içerideki öğrencilerin bilgi düzeyleri çok farklı olabiliyor, arada kalan çok öğrenci gördüm...
Sayısaldaki matematik öğretmeni ipucu verir, sürekli soru çözer, hızına yetişmek için iyi bir temel gerekir.
Sözel sınıfı ise biraz(!) sıkıntı oluyor. Çünkü yıllardır matematik görmemişler de bu sınıfta olduğu için öğretmen konuyu en başından anlatmak zorunda, hal böyle oluncada az bir şey biliyorsan canın çok sıkılacaktır...Yine de imkanın varsa dershaneye git, öğretmenlerinden öğreneceğinin fazlasını arkadaşlarından öğrenebilirsin.
Başarılar...
dershaneye gideceğim hocam bilgilerin için teşekkürler :)
-
Sifirdan başla dersaneye bence gerek yok
Parani aliyorlar sende para bosa gitmesin diye daha cok calisiyorsun hepsi bu :)
4-5 farkli kaynaktan basla hatta lise hazirlik kitaplarindan basla cok zayifsan.