folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder KPSS Matematiğine Nasıl Çalışılır?

KPSS Matematiğine Nasıl Çalışılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek

Merhaba mürid,mürideler

Ön lisans kpss sınavına gireceğim ve matematik hariç diğer derslerim iyi ama bir türlü matematik denilen deryaya girip o soruları çözemiyorum.

Zamanında korkardım matematikten ama şimdi içine girmek istiyorum bu seferde o almıyor :D

Nasıl hallederiz bunu müritler neredeyse sil baştan başlıyor gibiyim az buçuk bildiklerimizi saymazsak.

Not: TBT candır <3 :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

sen istiyor duj verecek 50 $ (dershane yada kurs hacı başka çare yok)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Konu eksikliklerini tamamla, kolay-zor farketmez çözebildiğin kadar çok soru çöz hocam, başka bir yolu yok.
    Az zamanın varsa çıkmış sorulara bak.

KPSS düzeyindeki matematik için dershanelerin fazla bir katkısı olmaz, çünkü sınıflar homojen olamıyor.
    En fazla sayısal-sözel sınıfı oluşturuyorlar ama içerideki öğrencilerin bilgi düzeyleri çok farklı olabiliyor, arada kalan çok öğrenci gördüm...
    Sayısaldaki matematik öğretmeni ipucu verir, sürekli soru çözer, hızına yetişmek için iyi bir temel gerekir.
    Sözel sınıfı ise biraz(!) sıkıntı oluyor. Çünkü yıllardır matematik görmemişler de bu sınıfta olduğu için öğretmen konuyu en başından anlatmak zorunda, hal böyle oluncada az bir şey biliyorsan canın çok sıkılacaktır...

Yine de imkanın varsa dershaneye git, öğretmenlerinden öğreneceğinin fazlasını arkadaşlarından öğrenebilirsin.

Başarılar...

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bu kadar az zamanda yapamazsin hocam profesyonel destek al, kisa zamanda nokta atışı yaptirsin sana

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

sen istiyor duj verecek 50 $ (dershane yada kurs hacı başka çare yok)

:))

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Konu eksikliklerini tamamla, kolay-zor farketmez çözebildiğin kadar çok soru çöz hocam, başka bir yolu yok.
    Az zamanın varsa çıkmış sorulara bak.

KPSS düzeyindeki matematik için dershanelerin fazla bir katkısı olmaz, çünkü sınıflar homojen olamıyor.
    En fazla sayısal-sözel sınıfı oluşturuyorlar ama içerideki öğrencilerin bilgi düzeyleri çok farklı olabiliyor, arada kalan çok öğrenci gördüm...
    Sayısaldaki matematik öğretmeni ipucu verir, sürekli soru çözer, hızına yetişmek için iyi bir temel gerekir.
    Sözel sınıfı ise biraz(!) sıkıntı oluyor. Çünkü yıllardır matematik görmemişler de bu sınıfta olduğu için öğretmen konuyu en başından anlatmak zorunda, hal böyle oluncada az bir şey biliyorsan canın çok sıkılacaktır...

Yine de imkanın varsa dershaneye git, öğretmenlerinden öğreneceğinin fazlasını arkadaşlarından öğrenebilirsin.

Başarılar...

dershaneye gideceğim hocam bilgilerin için teşekkürler :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Sifirdan başla dersaneye bence gerek yok

Parani aliyorlar sende para bosa gitmesin diye daha cok  calisiyorsun hepsi bu :)

4-5 farkli kaynaktan basla hatta lise hazirlik  kitaplarindan basla cok zayifsan.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 876 Toplam Mesaj: 7