Kpss Önlisans

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

Slm Kpss önlisanstan bu s ene bir daha sınava gireceğim 70 net yetiyor sınava 10 gün sonra hazırlanmaya başlıyacağım elimde olmayan nedenlerden dolayı nasıl bir çalışma sisteme oluşturmalıyım şu anda 40 net yapabiliyorum sadece bunu 70 nete nasıl çıkarabilirim matematikten sadece bilmediğim konularda soru çözme yöntemi ile halletmeyi türkçede günlük 100 paragraf çözmeyi düşünüyorum ama anayasa,coğrafya ve tarihi nasıl halledebilirim ayrıca stajda yapacağım ben bu yıl kütüphanede çünkü baska bir bölüm daha okuyorum kısacası coğrafya tarih ve anayasayı nasıl hallederim

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Vatandaşlık, Türkçe, Tarih üstesinden geliyorum ben de fakat coğrafya bende de yok maalesef. Coğrafya için bi önerisi olan? :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ben yeni bir yöntem buldum

tabi hepsi için işlemez ama

şöyle yapıyorsunuz tarih konusunu okuyor sonrada o konuyla alakalı belgesel bulup seyrediyorsunuz. sonra soru çözün

çoğrafyada meridyenler diyelim. onun belgeseli yada yorutubede videoları oluyor onları izleyin.

görsel bireyi %80 hatırlarız. okuduğumuzun %30 hatırlarız. yani ortalama tabi ölçmedim :)

bunuda geçnlerde bir belgesel izlerken çözdüm tarihi 2. dünya savaşını anlatıyordu. ne zamandır kafama takılan birşeyi birden orada gördüm.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 655 Toplam Mesaj: 3