KPSS Önlisans Başvuru İçin Çıkış Belgesi Sorunu
-
Beyler diplomayı eylülde alıcam önlisans başvurusu için diploma veya çıkış belgesi isteniyor benim okulun bulunduğu şehre gidip birinci elden çıkış belgesini alma şansım yok fax ile almam gerekiyor fakat daha önce gene örenci işlerinden sgk için öğrenci belgesini fax yoluyla aldığım zaman belgenin aslı durumunda olmadığı için kabul edilmemişti çıkış belgesi içinde aynısı söz konusu olur mu ?
-
Olmaz sanırım hocam.
Başvurular en son hangi gündü?
-
başvuru kabul etmezler gibi gözüküyor çünkü ıslak imza şart. anca başvuruyu ösym merkezlerinden değilde lise'den yaparsan belki olur ama oda çok düşük bir ihtimal. bence okulu ara kargoyu çağırıp göndersinler.
-
beynimi sikeyim ya gelirken akıl edemedim sonradan jeton düştü hocalar, 20 temmuz son, kargoyla oluyormu peki ?
Zodiac tarafından 09/Tem/14 14:37 tarihinde düzenlenmiştir -
hacım 24 ü son gün. Bu soruyu başvuru yapacağın merkez yakınsa ordaki görevliye sorsan çok daha iyi olur.
-
Ya müritler, ilk defa başvuracak arkadaşlar bi kayıt eden memura sorsun çıkış belgesi fax çıktısı ile kayıt olabiliyormuyuz anasını avradını ölmüşünü geçmişin isiktiğimin öğrenci işlerine açıyorum cevap vermiyor kayıt merkezlerinede henüz gidip soramadım bazı işlerimden dolayı yarın veya cuma günü giden olursa bu mevzuyu bi sorsun.