Kpss Önlisans İçin Başvuranlar Bir Sorum Var?
-
Hocalar kpss önlisans başvurulurken mezun olduğunuz yada olacağınız bölümü yazıyormusunuz ne oluyor nasıl oluyor. Bizim bi yeğen bu sene bi önlisans programından mezun oldu, gitmiş kaydını netten yapmış. orada da hala lise mezunu gözüküyor. Gerçi daha diplomasını falan almadı üniversiteden oından öyle gözüküyor. Şimdi asıl merak ettiğimiz ön lisans başvurularında bu dediğim olay önemli mi? Ona göre veleti yarın Ösym bürosuna göndericem, baya da bi uzak. Malum şimdide mesai saati dışında telefonlarımıza cevap vermiyorlar. Bu olay nedir bilen birisi açıklarsa sevinirim
-
dostum aday işlemlerinden işaretlenmiş kısımdan yapılıyor güncelleme birde bouşuna ösym yi arama aranan telefonlar okul veya dershaneden gelmedilçe bakmazlar telefona
-
hocam baktım orasına güncelleme yaptırmıyor maalesef :(
-
internetden yapılıyormu o sınavın kaydı :s
-
daha önceden kullanmamıştım şimdi baktım güncelleme yapılmıyo nasıl iştir anlamadım ösym işte hangi işi dogruki
-
öylemi kaydolmak lazım yoksa daha mezun olmadığı için ortaöğretim mi olarak kaydolmak lazım ne lazım bilen yokmu ki :)
-
bilader 1 temmuz itibariyle mezun diosan önlisans yapın onu mutlaka.
önlisansın kadroları farklıdır soruları kısmen aynı olsada sınavı da farklıdır. -
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------
bilader 1 temmuz itibariyle mezun diosan önlisans yapın onu mutlaka.
önlisansın kadroları farklıdır soruları kısmen aynı olsada sınavı da farklıdır.
-----------------------------ben diger kişisel bilgileride degiştiremedim, arkadaşım sen en iyisi işini garantiye al ösym bürosuna git ...
-
ilk defa girecekler netten kayıt yapamıyor
Edit: Yarın son bu angarya işler
-
yarın sabahtan soralım bunu ya böyle olmayacak. sorunun cevabını yazarım burayada aynı dertte olanlar yararlanır.
-
Problemin cevabı: arkadaşlar osym nin sitesinde çok amaçlı adı altında bir form ve eğitim durumu değiştirme formu var. onları doldurup okuldan da öğrenci belgesi alıp Ankaraya merkeze gönderiyorsunuz. posta yoluyla.