folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KPSS Ortaöğretim Başvurusu Başladı ( 27.08.2026 - )

KPSS Ortaöğretim Başvurusu Başladı ( 27.08.2026 - )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

KPSS Ortaöğretim başvuruları ÖSYM sitesinden başladı.
    Şimdiden herkese bol şans.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu sene lisans içinde çok başvuru var. 2024 için konuşuyorum 80 puanla bile atanamayanlar oldu. Birde sırf ibneliğine gitmeyeceği halde tercih yapıp kontenjan dolduranlar var. Bu yüzden çoğu üniversite alımlarda artık elden evrak teslimi şartı koydu. Bence güzel yaptılar. Niyetinde ciddi olan bizzat gidip elden evrağını teslim eder.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Hayırlısı beyler, siz bitti demeden bitmez. Yaş Maş! Elalemin motivasyon kırıcı cümlelerini s.edin. ihtiyacı olan zıplasın memuriyete, çaba güzel iş.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek

şu geç başvuru sistemine ayar oluyorum ya :)) arkadaş ne skim sonik işler bunlar. 800 TL zamanında başvurursan. eğer başvuramazsan 2 hafta sonra tekrar açıyorlar %50 zamlı 1200 TL :Ds.dlkgjsdlkgnsdfg la böyle bir saçma sistem mi olur devlet kurumunda. Ben anlamıyorum.

alektamovikmovik
Toplam Hit: 99 Toplam Mesaj: 4
kpss