folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kpss Sınav Yerini Değiştirme

Kpss Sınav Yerini Değiştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

selam  arkadaşlar uzunca bir ara foruma giremedim 3 aydır askerdeyim ,her neyse şimdi ben kpss sınavı için kayıt oldum sınava nerde gircen dediler yaşadığım şehiri seçtim , ancak dağıtım yerim tekirdağ çıktı sınava tekirdağda girmem için ne yapmam lazım e-devletten değiştirebilir miyim , inş anlatabilmişimdir derdimi yani tekirdağda sınava girmem için ne yapmam lazım dilekçe yazabilirsin diyorlar ama anlamam pek daha kolay yolu var mı?

....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kötü olmuş hocam ya 3gün izin al memleketinde gir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

hocam  o  yol  arası  gidip  gelmek  ölüm  ya  bir  yol   yok  mudur  şu  anda  sivildeyim  ösym  merkezine  gitsem?

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Benim de üniversite başlar o tarihte diye düşünüyorum :S Rize yazmıştım, giremeyeceğim sanırım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

Değiştiremezsin kardeşim önce olsa dğisiyordu ama simdi degişmiyo .

ösym nin aday islemlerine gir bak oradan önceden değişiyodu ama simdi degistirmek icin zamn bitti diye biliyorum..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

yapma yaw yalan oldu desene

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ben de ekstra bilgi vereyim, 30 gün iznin var ya oradan bir gün gidecek her türlü.

Sınava girmek için izinli olmak zorundasın,kanun öyle diyor. Çarşı izninde sınava girerim yapamazsın.

Yaptırımı vardı da unuttum neydi. O yüzden bu da aklında bulunsun...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 2590 Toplam Mesaj: 7