Kpss Sınava Giriş Yarini Nasıl Değiştirebilirim
-
arkadaşlar ben sınava giriş yerimi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ösym ye girdim ama bulamadım internnette araştırdım fakat ikametkah adresini değiştirme diye bişeyler çıktı ben başka bir ilde olacağım için sınav yerini değiştirmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum link olarakta verebilirmisinz bana ösymnin adresinden teşekkürler
-
violinist bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben sınava giriş yerimi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ösym ye girdim ama bulamadım internnette araştırdım fakat ikametkah adresini değiştirme diye bişeyler çıktı ben başka bir ilde olacağım için sınav yerini değiştirmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum link olarakta verebilirmisinz bana ösymnin adresinden teşekkürler
-----------------------------
Osym'nin resmi sitesinden kılavuzu edinebilirsin. Tüm bilgiler mevcut pdf dökümanı halinde. Lisans düzeyinden gireceksen sınava 2 gün kaldı artık değiştirmen imkansız. -
Humanka bunu yazdı:
-----------------------------violinist bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben sınava giriş yerimi değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ösym ye girdim ama bulamadım internnette araştırdım fakat ikametkah adresini değiştirme diye bişeyler çıktı ben başka bir ilde olacağım için sınav yerini değiştirmem gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum link olarakta verebilirmisinz bana ösymnin adresinden teşekkürler
-----------------------------
Osym'nin resmi sitesinden kılavuzu edinebilirsin. Tüm bilgiler mevcut pdf dökümanı halinde. Lisans düzeyinden gireceksen sınava 2 gün kaldı artık değiştirmen imkansız.
-----------------------------yok kardeşim lisans düzeyinden girmeyaceğim pdf dosyalarına da baktım ama bilgi güncellemem ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım
-
http://ais.osym.gov.tr/ Şifren yok ise,ösym bürosundan 3 tl karşılığında şifre alacaksın,ama şifren yoksa hazır oraya gitmişken 3 tl yi ver şifreni al istediğin ve istediğin değişikliği de onlara yaptır ya da şifreyle netten kendinde yapabilirsin tabi.
-
ben denedim yapamamıştım. yapabildinmi hocam değişikliği ?