KPSS Sinavi İcin Kitap Önerisi..
-
KPSS Ortaogretim ve Onlisans sinavina hazirlanacagim vakit buldukca..
Daha önce bu sinava giren var mi? Yardimci dökümanlardan neler tavsiye edersiniz? Kitap,deneme vs vs..
Simdiden tesekkurler..
-
Tesekkur ederim..Indirip inceleyecegim insallah..
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------buyur hocam 20 ye yakın kpss deneme sınawı
http://rs53.rapidshare.com/files/99483393/SINAVLARIM.rar
-----------------------------
bende indirip inceleyeceğim inşallah, başka varsa paylaşırsanız sevinirim. deneyip sonuç alan veya yararlı olduğunu düşünen arkadaşların önereceği kitap ismi veya internet üzerinden linki varsa alalım ;) -
Tesekkurler..Peki Kitap alip calismak istesek hangi kitabi alalim? Basvuru formu aldigim yerde Murat Yayinlarinin kitabi vardi ama cok dikkat etmedim..
-
kitap diyorsan A yayınları yazar : ismail tekten isimli yazarın kitabını alabilirsin hoca kampanyalı fiyatı : 19 YTL.. istersen araştırabilirsin..
-
afferin la (P)enis 40 yılda b*ka yaradın a* saol kitaplar için cierim gerçekten çok makbule geçti eğer atanırsam ilk maaşımla sana excayı satın alacağım :|
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------buyur hocam 20 ye yakın kpss deneme sınawı
http://rs53.rapidshare.com/files/99483393/SINAVLARIM.rar
-----------------------------Hocam eyw. iyi oldu bu ;)
-
DawnOfDarkness bunu yazdı:
Tesekkurler..Peki Kitap alip calismak istesek hangi kitabi alalim? Basvuru formu aldigim yerde Murat Yayinlarinin kitabi vardi ama cok dikkat etmedim..
kpss hazırlık kitapları şiddetle önerilir ...-Güvender soru bankası 2 tane var ikisinide almanızı tavsiye ederim ..
-uzman kariyer matematik , türkçe , tarih , coğrafya , ...
-İhtiyaç soru bankası
-Yargı yayınevi konu anlatımlı
bunları bana bi abim önermişti kendiside bunlardan hazırlanıyor gerçekten çok faydası var ...
-
kantar31 bunu yazdı:
afferin la (P)enis 40 yılda b*ka yaradın a* saol kitaplar için cierim gerçekten çok makbule geçti eğer atanırsam ilk maaşımla sana excayı satın alacağım :|
excoştan bende isterim :D