Krakow Agh Teknoloji Üniversitesine Arkadaş Aranıyor!
-
Arkadaşlar durumumu izah edeyim
Ggeçen sene çok türk arkadaşımın olduğu bulgaristandaki sofya teknik üniversitesinde hazırlık eğitimi gördüm.Daha iyi bir eğitim için polonyaya geçmeye karar verdim.İngilizcem çok iyi değil ama iyi düzeyde, neyse geldim Krakow Agh teknoloji üniversitesinde mekatronik mühendisliği okumaya, bir baktım 1 tane türk yok meğersem okulda tek türk benmişim.Odada 1 italyan, 1 polonyalı olmak üzere 2 dallama var.Dövsen dövemessin sövsen türkçe söversin.Hiç yardım etmiyolar, halbuki dekan bunların yanına beni yardım etmeleri için verdi.Derslere giriyorum daha ilk haftam.Arkadaş, Derslere giriyorum anlıyorum falan ama herkes bana öcü gibi bakıyor.Kimyam benim kötüydü fakat kimya derslerim var anlamaya çalışıyorum, anlayamıyorum
Okul yalnız mükemmel ötesi odtü kalitesinde bir okul 4.80 lise diplomamın ortalamasıyla aldılar beni buraya.Ama alışamıyorum kendimi çok yalnız hissediyorum, kafayı yemek üzereyim.Fıstık gibi kızlar var , yüzlerine bile bakamıyorum bunalımdan.Hep kafamda şu işi nasıl yapıcam bu işi nasıl yapıcam düşünüp duruyorum.Lehçede öğrenmeye çalışıyorum ama bayağı zor.Yazı karışıklığından herhalde ruh halimi anlamışsınızdır, karmaş dolaşım şu anda ve çok yalnızım.
Diyeceğim; Krakowda öğrenci olan, erasmus yapan, yada buraya kayıt olmak isteyen arkadaşlar benle iletişime geçsinler lütfen
Ve ayrıca bu bunalımdan nasıl çıkabilirim en sonunda intihar edicem ana binanın çatısından :(
İnternetide kullandırmıyo odadaki dallamalar.Çok sıkıntılıyım az dertleşin.
-
up! arkadaşlar nan biraz insaf olur sizde bea.
-
hocam olayı abartma, adapte olmus gibi davran cool denilecek gibi takıl, fazla da abartıp rezillik çıkartma. birde interneti nasıl kullandırtmıyorlar bune bencillik arkadaş, dayak mı istiyorlar?