Kredi Çekmek?
-
arkdaşlar öğrenciyim ve 1000 ytl nakite ihtiyacım var varmı böyle bir imkanımız hangi banka ve şartları nelerdir?
-
maaş bodrosu olması lazım kredi albilmen için.
-
eminmisin ç
nkü geçen yıl bizim arkdaşlar nakit çekimi yaptılar hsbc den ama. o günlük faiz işletiyo diye düşünmedim onu.
çiftçilerin filanda maaş bodrosu yok diye biliyorum
-
öğreci kredisi alıyosan onu göster ona görede ödeme planı yapsınlar o zamn olur heralde...
-
denız bank reklamlarda kefılsız cartsız curtsuz kredı verıyoz dıyor bı tanıs ıstersen :| vermezlersede mahkemeye ver a.q cocuklarını
-
finansbank veriyo diye biliyorum bir bak istersen zırt pırt bu konuda mail gönderiyolar
-
öğrenci kredisi alıyorum evet. ya ödemede sor yaşıyacağımı sanmıyorum bir işe giricemde babaya sordum baba 1000 yollamazsa diye ben kendim nasıl toparalrım ın derdindeyim.
yani her ay 300 kredi kartı ödüyorum zaten no probleme .
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------eminmisin ç
nkü geçen yıl bizim arkdaşlar nakit çekimi yaptılar hsbc den ama. o günlük faiz işletiyo diye düşünmedim onu.
çiftçilerin filanda maaş bodrosu yok diye biliyorum
-----------------------------bilmiyom öğrenciyken hiç param olmadı,sorada bodron yok diye vermediler,bodrom olunca gitim verdiler.çiftçilerin maaş bodrosu yok ama bankayı satın alacak sermaye vardır onlarda bakma sen çiftçiyiz diye ağladıklarına teminat hipotekte sorun olmaz onlarda.
-
ING Bank'ın kredi tarifeleri çıktı yeni
reklamlarda falan dolaşıyor bi bak derim .. küçük miktarda kredi sağlıyorlar..
-
tabi haklısın o konudada. vergi numaram var sadece benim:)