Kredi Devir Borç Transferi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek

merhabalar Geçenler de arkadaşım ev almak için toki konutlarında zamında 1,05 le kredisi çekilmiş eve önceki sahibinin ödediği bütün meblayı odeyerek, kalan krediyide devralarak ev sahibi oldu 

bu imkanlar tüketici kredilerindede varmıdır ?

yani faizler bu kadar yükselmişken 1,30 da 1,50 den kredi çeken birisi elinde para geçtiyse borcu kapatabiliyorsa

borcu devredebilirmi ???

ve en önemlisi böyle bir arkadaşımız burada mevcut ise kredisini devralmak istiyorum.

Bu gune kadar odediği kısmı nakit vererek.

40-50 bin civarında kredi talebim olacak bunu nasıl çözerim ??

detaylar babam servis esnafı  Aracı iyi ve borcu yok esnaf kefalet alabilirmiyiz (bunu çıkarırız diyenler 10-15 Bİn TL yi alırız diyolar )

evimiz üzerimize tapumuz var 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Esnaf kefaletten para cıkar yalnız şartı 2 esnaf kefil ve ipotek istiyorlar bunu kendinde yapabilirsin aracılara para vermene gerek yok 

Yalnız şöyle bir sorun var esnaf kefalete başvuru yapanlar şu an para alamıyorlar finansman yok dediler 2 aydır bekleyenler var ben ocakta başvurdum bir ay sonra parayı alabildim 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

ben bu kısmı anlamadım

mesela biz evi 8 sene once 120 ye aldık. 40 peşinat 80 kredi. artı 40 bin kredi ödemesi

toplam 160 bin.  8 yıl sonunda 140 bin tl ödedik

sen bize 140 bin vererek evi mi almak istiosun. iyide su an evin ederi 300 bin :/

cidden anlamadım :/

DestinatioN tarafından 01/Eki/18 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackstone_tr
    blackstone_tr's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

ben bu kısmı anlamadım

mesela biz evi 8 sene once 120 ye aldık. 40 peşinat 80 kredi. artı 40 bin kredi ödemesi

toplam 160 bin.  8 yıl sonunda 140 bin tl ödedik

sen bize 140 bin vererek evi mi almak istiosun. iyide su an evin ederi 300 bin :/

cidden anlamadım :/

hayır o alınan yerde kocelinin bir ilçesi evin değeri pek artamış adam oralaı terk edip gitmek istiyor ev alan satan yok kimse nakitini Betona gömmüyor.

bu vatandaşında kiradan kurtulması lazm

evin bugune kadar ödenen kısmı ve artan değerine razı gelip arada 35 Bİn fark nakit olarak verildi ev alındı

ama ihtiyac kredisinde durum ne olur bilmem

@Foxxxx

esnaf kefaltten başvuru yapıp beklesemmi ??

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Acelen yoksa bekle derim tabi her ilde farklı olabilir bağlı bulunduğun esnaf kefalet kooaratifine bir sor ne kadar sürer diye faiz oranları 0,5 di fakat artacak yönünde haberler alıyorum aradım gecikme faizi artacak oda artabilir dedi ne olacağını başkanda bilmiyor 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 1087 Toplam Mesaj: 5
kredi borç transfer