Kredi Hakkında
-
Müridler selam, direk konuya gireyim. 2.500 lira gibi bir nakite ihtiyacım var ve kredi çekmem gerekiyor. Öğrenciyim, bir firmada çalışmaya başladım part time olarak ordan 3-5 veriyorlar. Şimdi şirket bizim maaşları yapıkredi üzerinden verecek ve maaş hesabı açılacak. İkinci gelir kaynağım ise kyk. Evdende bişeyler geliyor.
Sorum şu; bu şekilde kredi çekebilir miyim? Çekebilirsem nasıl çekerim? veya bu konuda yardımcı olabilecek bir mürid var mıdır, teşekkürler
-
Sanırım enpara ile çekebilirsin oradan bir bak oranlara
-
-
maaş hesabın varsa çekebilme ihtimali var
ilgili şubeyle görüş yardımcı olurlar
-
Kredi kartın varsa 4 taksitle altın al bozdur.
-
enpara varsa parayı yarım saatte hesaba yatırıyorlar.
-
enpara ile aldım arkadaşlar yorumlar için teşekkürler, konu silinebilir..
-
CnkGn bunu yazdı
hocam alırken öğrenciyim mi dediniz yoksa çalıştığınız işi filan mı gösterip aldınız? bu sene üniye başlıycam para lazım da.
-
huzi123 bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
hocam alırken öğrenciyim mi dediniz yoksa çalıştığınız işi filan mı gösterip aldınız? bu sene üniye başlıycam para lazım da.
-
huzi123 bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
Calisiyorum diye isaretledimde kontrol edeceklerini sanmiyprum random bisi sallasam yine verirlerdi cok buyuk ihtimal.
-
adabusra bunu yazdı
Öğrenci olduğun için çekemezsin. Öğrenciye kredi vermiyorlar
Yanlış bilgi. İng veriyor hocam ben ay başında çektim bana 2.800'e kadar kredi çekebilirsiniz dediler ben 1.300 çektim 1.480 lira olarak 12 ay boyunca ödeyecem. İng'den şöyle çektim mersin forum'un içinde migros var ordada ing standı var sadece kredi vermek için. oraya gittim kredi çekmek istiyorum dedim tc'mi ve verdiği kartın üstündeki kodu yazdım bir yere mesaj olarak attım olumlu sonuçlandı 2 dk içinde aradılar ev adresimi verdim (bir de bir yerde çalışıyor olarak göstermen lazım) kendi iş yerimizin adını ve numarasını verdim ben sonra tanımlıyorum dedi tamam dedim kapattık gittim parayı çektim