folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Hesabına Eft Ve Ücret Kesimi

Kredi Hesabına Eft Ve Ücret Kesimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

akbank maaş müsterisiyim maaşım akbanka yatıyo

tebden kredi çektim

şimdi teb'in internet şubesine girince bi banka hesabımın  hesap numarası var birde kredi hesabı diye bi yer var o saydada bi hesap numarası var diğerinden farklı

şimdi ben akbanktan eft ile bu kredi borcumu aylık ödemek istiyorum, direkt olarak bu kredi hesabında yazan hesap numarasına aylık tutarı göndersem hesaptan düşermi yoksa önce tebdeki banka hesabıma eft geçip tebin sayfasından kredi borcumumu ödemem lazım

eğer ikinci seçenektekini yapmam gerekiyosa bunlar 6. aydan sonra hesap işletim ücreti keser benden eft yaptığım an bunun kesilmesini istemiyorum bankaya gidip sırada beklemek istemiyorum internetten zararsız bi şekilde yapmak istiyorum bunu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam bankaya sorsana şunu çok karışık anlatmışsın

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hocam bankaya sorsana şunu çok karışık anlatmışsın

şimdi arkadaş akbanktan maaş alıyor ve TEB bankasından kredi çekmiş :) TEB bankasında hem vadesiz hesabı hemde farklı olarak kredi hesabı var. akbanktan TEB hesabında kredi hesap numarasına havale yaparsa düşer mi yoksa önce TEB bankasında vadesiz heabına aktarıp ordanda kredi borcumu ödesem mi  diyor :) hocam bana kalırsa TEB bankası hesap işletim ücreti adı altında ücret otomatik devreye girerse naparsan yap TEB bankasında para giriş yaptığı anda öncelikli hesap işletim ücretini anında keser sonrada uğraş bakalım. TEB bankasında çalışan biri çıkarsa burdan ayrıntılı bir açıklama yapar diye düşünüyorum. bu arada hesap işletim ücretini bazı bankalar 3 ayda bir olarak kesiyor hocam mesela ziraat bankası 3 ayda bir 10 TL mi ne kesiyor..

essan tarafından 21/Haz/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

bak sana bankanınvermiş oldugu kredi için evrak verdiler dimi? orada tahsilat ıban yazar oraya yatırabilrsin bende cektim ben direk oraya yatırıyorum 

bir kere veren orospu olur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek

Direk kredi hesabına eft yapamazsın hocam zaten kredi hesabının iban numarası olmaz sen tebdeki vadesiz hesabına eft yaparsın banka gününde hesabından krediyi otomatik keser. Ya da sen internet şubesinden de ödeyebilirsin.

Yalnız hesap işletim ücreti konusunda yapacak bi şey yok sanırım.. Bazı bankalar bi kaç otomatik ödeme verince kesmiyo onu da bi şubesine sor net cevap alırsın

Saygılarımla

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    şimdi bunlar mecburen vadesiz hesapta açtılar bide artı para koymuşlar 200 tl eğer odemezsem artı para hesabından ödeyip oraya da faiz bindircekler.eğer bankadan yatirirsam krediyi hesap işletim ücreti zamanı geldiğinde hesapta para olmasa dahi artı paradan cekermi acaba

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kredi çektiyen teb de bulunan hesabından (yeni açılan) her ay otomatik ödeme ile kredin ödenir. Veya sen gider kendin de her ay ödersin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 716 Toplam Mesaj: 7