Kredi Hesabına Eft Ve Ücret Kesimi
-
akbank maaş müsterisiyim maaşım akbanka yatıyo
tebden kredi çektim
şimdi teb'in internet şubesine girince bi banka hesabımın hesap numarası var birde kredi hesabı diye bi yer var o saydada bi hesap numarası var diğerinden farklı
şimdi ben akbanktan eft ile bu kredi borcumu aylık ödemek istiyorum, direkt olarak bu kredi hesabında yazan hesap numarasına aylık tutarı göndersem hesaptan düşermi yoksa önce tebdeki banka hesabıma eft geçip tebin sayfasından kredi borcumumu ödemem lazım
eğer ikinci seçenektekini yapmam gerekiyosa bunlar 6. aydan sonra hesap işletim ücreti keser benden eft yaptığım an bunun kesilmesini istemiyorum bankaya gidip sırada beklemek istemiyorum internetten zararsız bi şekilde yapmak istiyorum bunu
-
hocam bankaya sorsana şunu çok karışık anlatmışsın
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam bankaya sorsana şunu çok karışık anlatmışsın
şimdi arkadaş akbanktan maaş alıyor ve TEB bankasından kredi çekmiş :) TEB bankasında hem vadesiz hesabı hemde farklı olarak kredi hesabı var. akbanktan TEB hesabında kredi hesap numarasına havale yaparsa düşer mi yoksa önce TEB bankasında vadesiz heabına aktarıp ordanda kredi borcumu ödesem mi diyor :) hocam bana kalırsa TEB bankası hesap işletim ücreti adı altında ücret otomatik devreye girerse naparsan yap TEB bankasında para giriş yaptığı anda öncelikli hesap işletim ücretini anında keser sonrada uğraş bakalım. TEB bankasında çalışan biri çıkarsa burdan ayrıntılı bir açıklama yapar diye düşünüyorum. bu arada hesap işletim ücretini bazı bankalar 3 ayda bir olarak kesiyor hocam mesela ziraat bankası 3 ayda bir 10 TL mi ne kesiyor..
essan tarafından 21/Haz/13 22:42 tarihinde düzenlenmiştir -
bak sana bankanınvermiş oldugu kredi için evrak verdiler dimi? orada tahsilat ıban yazar oraya yatırabilrsin bende cektim ben direk oraya yatırıyorum
-
Direk kredi hesabına eft yapamazsın hocam zaten kredi hesabının iban numarası olmaz sen tebdeki vadesiz hesabına eft yaparsın banka gününde hesabından krediyi otomatik keser. Ya da sen internet şubesinden de ödeyebilirsin.
Yalnız hesap işletim ücreti konusunda yapacak bi şey yok sanırım.. Bazı bankalar bi kaç otomatik ödeme verince kesmiyo onu da bi şubesine sor net cevap alırsın
Saygılarımla
-
şimdi bunlar mecburen vadesiz hesapta açtılar bide artı para koymuşlar 200 tl eğer odemezsem artı para hesabından ödeyip oraya da faiz bindircekler.eğer bankadan yatirirsam krediyi hesap işletim ücreti zamanı geldiğinde hesapta para olmasa dahi artı paradan cekermi acaba
-
Kredi çektiyen teb de bulunan hesabından (yeni açılan) her ay otomatik ödeme ile kredin ödenir. Veya sen gider kendin de her ay ödersin.