Kredi İçin Vergi Levhası?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

Arkadaşlar işimi büyütmek için yarın vergi levhası alıp kredi çekmeyi düşünüyorum. Acaba ilk ay kredi çekebilir miyim, bilgisi olan var mı? İş bankasını aradım, çekebilirsiniz dedi ama sesinde bir güvensizlik sezdim, pek emin değildi. Vergi levhası masraflı iş, boşu boşuna o kadar masrafın altına girmeyeyim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

çekeceğin kredi miktarına bağlı + daha önce borcun veya kredi kartlarında gecikme olmuş mu olmamış mı ona bakarlar (hangi banka olursa olsun herşeyi banka bilir) + çekeceğin bankada daha önce girip çıkan veya bir başka bankada girip çıkan para olmuş mu ona bakarlar + kefil isteyebilirler (bankalara göre değişiyor) + her vergi levhası çıkaran vatandaşa hemen kredi verilse yani kesin verilse unutma ki bizim türk milleti boş durmaz hemen atlar vergi levhası ne varsa çıkarırlar hemen krediye yapışırlar. ne kadar çekeceksin hocam kredi? banka yerine bulunduğun valilik veya kaymakamlığa git mini kredi mi mikro kredimi ne öyle bişey varmış onu kullan istersen hem rahat ödersin bizim burda çevrede öyle kredi çekmişler ordan duymuştum yinede araştırıp şansını dene derim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

10000 ile 20000 arası düşünüyorum. son kredi kartımın son ödeme tarihini son 2 aydır kaçırdım yaw, umarım sıkıntı olmaz önce bi bankayla konuşayım o zaman yarın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

kaçırdım derken, geç ödedim demek istedim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

paradox bunu yazdı:
    -----------------------------

10000 ile 20000 arası düşünüyorum. son kredi kartımın son ödeme tarihini son 2 aydır kaçırdım yaw, umarım sıkıntı olmaz önce bi bankayla konuşayım o zaman yarın

inşallah bir sıkıntı olmaz. dediğim gibi hangi banka olursa olsun bunlar ortak hareket ediyorlar hangi bankaya borcun var ve zamanında ödemiş mi hep öncelikli bunlara bakarlar, T.C. kimlik numaranı bilgisayarda sorguladılar mı a'dan z'ye yıllara aylara göre sana dökümünü yapıyor gerçi göstermezler ama akbankta çalışan bir arkadaş vardı o bir kere göstermişti bütün özetleri hatta fotoğrafın ve imzanı bile scannerden taramışlar :) borcu olan bir kişi hemen kredi çekmesin dedi borcunu kapatsın aradan hiç kredi kartı kullanmadan 5-6 ay beklesin ondan sonra başvursun dedi bu şekilde şansa bağlı olarak kredi veriyor demişti. kredi kartı borcu olupta geciktirenleri hiç kasmazlar hemen RED damgasını basarlar dedi. Yinede başvur bakalım ne diyecekler kredi talebiniz olumlu sonuçlandırılamamıştır derler. Şansını dene hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:

paradox bunu yazdı:

inşallah bir sıkıntı olmaz. dediğim gibi hangi banka olursa olsun bunlar ortak hareket ediyorlar hangi bankaya borcun var ve zamanında ödemiş mi hep öncelikli bunlara bakarlar, T.C. kimlik numaranı bilgisayarda sorguladılar mı a'dan z'ye yıllara aylara göre sana dökümünü yapıyor gerçi göstermezler ama akbankta çalışan bir arkadaş vardı o bir kere göstermişti bütün özetleri hatta fotoğrafın ve imzanı bile scannerden taramışlar :) borcu olan bir kişi hemen kredi çekmesin dedi borcunu kapatsın aradan hiç kredi kartı kullanmadan 5-6 ay beklesin ondan sonra başvursun dedi bu şekilde şansa bağlı olarak kredi veriyor demişti. kredi kartı borcu olupta geciktirenleri hiç kasmazlar hemen RED damgasını basarlar dedi. Yinede başvur bakalım ne diyecekler kredi talebiniz olumlu sonuçlandırılamamıştır derler. Şansını dene hocam

sağolasın... içimden inceden bir küfür salladım bankacılara.. ben nasıl büyük adam olucam? .p

Toplam Hit: 4035 Toplam Mesaj: 6