Kredi Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

beyler bana gelen maili aynen iletiyorum ne kadar doğru bilmiyorum daha önce verildiyse kusuruma bakmayın sizinle paylşmak istedim

underzero :

sana gelen bu mail yalan duzmece bi haberdir. firma karalamaya kotulemeye amaclanmis haberdir.

kredi kartini adama verip al bundan cek diyorsan zaten sana musaaktir kartinin kopyalanmasi. 

biz bu mail zincirlerininin danone yi kotulemeye calisan duzmecesinide gorduk kaldi ki danone kadar saglikli ve steril uretim yapan firma yok denecek kadar az dir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Bu haber çıkalı kaç sene oldu be abi... Ama güzel yazı, dikkat edilse iyi olur... Ya da sallayın inanın bana hiçbirşey olmaz. birisi bu hesapları ele geçirecek de, kart nolarını kullanacak ta, ölme eşeğim ölme...

sağolasın yine de yazı için....

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    zuha olurmu ole seyy :D  yha bence feyktır feyk ben sahsen hıc tanık olmadım bole bısıye

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek
    bende tanık olmadımda bi sorayım dedim hadi kredi kartını geçirsinlerde hack falan işini hiç duymadım bu firmalara
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    xxxxx haric dier maazalardan alı$veri$ yaptıımızda kartımız sadece pos a sokuldu kasadaki hatun ki$iler tarafndan ba$ka bi taraflarına sokup sürttürmediler :B gima nin hacklendiği doğru fakat bu i$te yinea firmaları baltalama var :F hedef

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Aq onlar tüketiciyle iletişim amaçlı şeyler,ama papağana sokupta cclerinizi kullananlarda çıkabilir dikkat :)

:)
Toplam Hit: 672 Toplam Mesaj: 6