folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kredi Kartı Asistan Hizmetleri (Bilmeyen Vardır Diye)

Kredi Kartı Asistan Hizmetleri (Bilmeyen Vardır Diye)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

azönce zeybekustasi nin konuyu okurken geldi aklıma

kredi kartlarının böyle hizmetleri var, hemen hemen hepsinde hizmetler aynı ama limitler değişiyo (kimisi 50 dolar kimisi 100 dolar falan). 

ben de zamanında garanti çağrı merkezinde çalıştığımdan biliyorum.

https://www.bonus.com.tr/garanti-asistan

ben bonus kredi kartımın asistan hizmetlerinden 1 kere çilingir çağırdım bi kere de tesisatçı çağırıp klozeti değiştirttim. malzemeyi her türlü siz alıyosunuz ama işçiliği ödüyor.

bu işlemleri sadece ekstre adresinize yaptırabiliyosunuz diye biliyorum ama belki bazı bankalar iplemiyodur.

edit : 1-2 banka daha eklim garantiye özel sanmayın. 

https://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-aninda-yaninizda/

https://www.vakifkart.com.tr/ayricaliklar/firsatlar/asistans-hizmetleri

https://www.worldcard.com.tr/world-dunyasi/world-ozel-hizmetler/yapi-kredi-asistans

bankacı arkadaşlar varsa detayını daha iyi anlatır

yolbulucu tarafından 04/Oca/22 14:23 tarihinde düzenlenmiştir

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kral.
    C-force
    C-force's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

azönce zeybekustasi nin konuyu okurken geldi aklıma

kredi kartlarının böyle hizmetleri var, hemen hemen hepsinde hizmetler aynı ama limitler değişiyo (kimisi 50 dolar kimisi 100 dolar falan). 

ben de zamanında garanti çağrı merkezinde çalıştığımdan biliyorum.

https://www.bonus.com.tr/garanti-asistan

ben bonus kredi kartımın asistan hizmetlerinden 1 kere çilingir çağırdım bi kere de tesisatçı çağırıp klozeti değiştirttim. malzemeyi her türlü siz alıyosunuz ama işçiliği ödüyor.

bu işlemleri sadece ekstre adresinize yaptırabiliyosunuz diye biliyorum ama belki bazı bankalar iplemiyodur.

güzel bilgi hocam aidat v.s varmı bu kartda

Bazen Varsın , Bazen Yoksun...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Platinium kart muhabbeti falan var mı yoksa tüm Garanti bankası kredi kartı olanlara mı ? Çilingire selamün aleyküm demek bile 200 lira.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

@c-force bonusta genelde aidat var ama bonusa özel değil bu her kartta var genelde.

@mkyb yoo hepsinde var, benim öğrenci bonusum vardı onla çağırmıştım çilingir ve tesisatçıyı.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Yapı Kredi Asistans hizmetleri ile hayatınız çok kolaylaşacak!

Evinizde, işyerinizde ya da yolda... Neye ihtiyacınız olursa olsun, her türlü destek için 444 0 446’yı arayarak Yapı Kredi Asistans Hizmetleri'ne danışabilir; Yol Yardımı, Ev Yardımı, Tıbbi Danışma, Evcil Hayvan Bakım Hizmeti gibi birçok ayrıcalığa ulaşabilirsiniz.

World Platinum, World Gold ve Opet Worldcard sahipleri Yapı Kredi Asistans Hizmetleri'nden faydalanabilmektedir. Asistans Hizmetleri'nden yararlanmak için World Gold ve Opet Worldcard sahiplerinin 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'nı arayarak 6-2 tuşlamalarını yapması, World Platinum kart sahiplerinin 444 0 446 VIP Line'ı araması yeterlidir.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bu tür hizmetlerden fakirler pek yararlanamıyor. çünkü hizmet şartları çok sıkı.

10 yaş üzeri araç ve 125 cc üstü motor filan gibi sınırlar var.

araç için şehir içi en baba hizmeti veren muhabbeti güzel sigortacıdır bence. %7 komisyon alıyorlar ama şehir içinde birşey olsa gelip alıyor evine brakıyor filan.

ev işleri için armut uygulaması iyi. düşük fiyat vermek için ustalar arayıp fiyat veriyor sürekli.

şehir dışı için kampanyalı lastik yada akü alındığında yol yardımı bayağı iyi.

bunlar dışında zalım dünyada tek tabancasın. sömürge sistemine ister istemez dahil oluyorsun.

sikindirik bir savunma yazdıracam avukatlar 500 lira istiyor. bide 2. savunma istenirse onada para alırım diyor.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

kuveyt türk bankasının da bir dünya hizmeti var güya.. geçen çilingir lazım oldu 5 kere aradım 5 kere aktardılar meşgule düştü.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Yapı kredi var, cam hizmeti vs yazmış, evdeki cam kırıldı gelip Bedavadan yapacak gidecek mi?

75 usd ye kadar olan kısmı öder yazıyor. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

2007 yılında o lanet olası bir türlü kurtulamadığım bonus un ambulans hizmeti denk geldi.olay nasıl oldu motor kazası geçirdim gece yarısı filan motoru yol kenarında ki yabani böğürtlenlerin içine salladım honda bilmem ne.aradım 112 yi yaralıyım dedim şuradayım 5 dk ya geldiler beni aldılar.aklıma bonus çağrı merkezi elemanlarının şu hizmeti verelim bunu yaptıralım dediklerinden ambulans hizmeti şeysi geldi ondan yararlanacağım şimdi diye.hastane neresi dedim şu hastane yooo onu istemiyorum beni Akdeniz üniversitesi tıp fakültesine bırakın yeterli dedim.hemşire yanımda kafam kolumun birisi sarılı sedyedeyim elimde 2 telefon o zamanlar da ne saçma iş.geçmiş zaman öyle bir olayını gördüm bonus un 2013 ten bu yana kullanmıyorum gereksiz aidat yüzünden.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 9
kredi kartı asistan hizmetleri