Kredi Kartı Aylık Dönem Borcu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kredi kartından harcama yapılmadığı halde 87 tl lik dönem borcu bankanın bu parayı almaya hakkı var mı ?

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

banka hangi ödemeyi hakkıyla alıyoki hocam, hakkını ara diyecem ama malum türkiyedeyiz.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Hocam kartın limiti de az zaten kullanan biri de değiliz sadece zor zamanda acil çekeriz diye tutuyoruz kapatmalı mıyım sence ?

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

aylık mı? hangi kart o amigo ?

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

sikayetvar.com a yaz hocam bazıları geri iade ediyor. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

Yapı kredi world kart hocam parayı yatırmaya gittim kadın aylık dedi.Kart a hiç dokunulmadığı ama karı işlem yapılmış diyo anlamadım gitti.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    cptprice bunu yazdı

Yapı kredi world kart hocam parayı yatırmaya gittim kadın aylık dedi.Kart a hiç dokunulmadığı ama karı işlem yapılmış diyo anlamadım gitti.

hocam sen yaz buraya. okudugum kadarıyla geri iade ediyorlar: https://www.sikayetvar.com/finans/bankacilik/yapi-kredi-bankasi/kredi-karti-yillik-aidat

Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 7
kredi kartı