Kredi Karti Borc Odeme
-
Arkadaslar suan amerikadayim burda kredi karti ile alisveris yaptim. Kart is bankasi maximun.bunun borcunu burdan nasil oderim paypal ile odeme sansim varmi yardimlarinizi bekliyorum
-
kredi kartın online ödeme kabul ediyorsa paypal dan banka hesabına parayı yatırıp banka hesabından da kart borcunu ödersin hocam.
-
orda ortaklığı veya anlaşması olan bi banka üzerinden ıban numarası kullanarak yapabilirsin sanırım...
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------kredi kartın online ödeme kabul ediyorsa paypal dan banka hesabına parayı yatırıp banka hesabından da kart borcunu ödersin hocam.
-----------------------------
Hocam online odeme kabul ettigini nasil anlicam kartin -
yokmu bir şifren hesabına giriş için , bence bankaya ulaş sor en sağlıklı yöntem bu olur bir arkadaşın senin için arayabilir mesela.
-
internet şubesine gir eğer hesabında paran varsa ve internet hesabından ödemeye izin verdiysen formda mevduat hesabındaki para ile ödeyebilirsin
-
paypal hesapta para varsa paypala gir, para çek yap, 5 gün içinde para mevduat hesabına aktarılır. para aktarılınca internet bankacılığına girersin, mevduat hesabından borç hesabına aktarırsın olur biter.
-
Ziraat bankasinda param var bunu kullanarak odeyebilirmitim
-
Ziraat bankasındakı hesabından ınternet bankacılıgı ıle eft yapabılırsın.
-
Arkadaslar bisey daha sormam laZim burdan turkiyeye paypaldan para transferi yapabilirmiyim yapamazsam nasil yapabilirim