folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Borcu Ödediğini İddia Eden Sahte Siteler

Kredi Kartı Borcu Ödediğini İddia Eden Sahte Siteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

merhaba arkadaşlar. bilgilendirme amacıyla bi konuya değinmek istedim. bu aralar internette kredi kartı borcu ödediğini iddia eden birçok sahte site vardır. hatta inandırıcı olması için telefon numaraları da vermişlerdir. fakat alttaki örnekte olduğu gibi hepsi sahtedir. sahipleri birçok kez tutuklanmıştır. dikkat etmemiz gerekir

http://www.kartborcukapa.com

http://www.kredikartıborcuode.com

http://www.borcode.com

http://www.kartborcuode.com

gibi..

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SMYRNA
    SMYRNA's avatar
    Erkek

Değerli site üyelerimize bir uyarı...

Bu sistemde fake olanların yanında gerçekten borcunuzu kapatanlarda vardır...Ancaaaakk...

Bu sistemle borcu kapatmanız için size bir ürünü 12 ay taksit ile satmaktadırlar ve bu ürünlerin faturaları kesilmemektedir...Mal yerine zaten ederi olduğu iddia edilen ürünün parası size verilmektedir...Maliye bakanlığının eli kulağındadır bunların tamamı tespit edilmiş ve uygulamaya geçilme aşaması kalmıştır...Bu ürünlerin kdv leri ve bunlardan doğacak geçikme faizleri ve diğer cezalar yakında bu sistemle borcu kapatmak yoluna gidenlere feci şekilde binecektir...Arada tespit edilecek ki kesin vardır naylon faturalarda neşeye neşe katacaktır...

Bu tarz bir sorununuz varsa mutlaka bankalardan tüketici kredisi alarak kapatmayı deneyin...Zaten blacklistteyiz diyeceksiniz belki ama en sağlıklı çözüm bu diğer sistemin patlaması yakındır...

İzmirin denizi kız, kızı deniz Sokakları hem kız hem deniz kokar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

bakanlık belki peşine düşer ama bi halt yiyemez.

çünkü fatura kesiliyor. peki bu fatura nasıl kesiliyor.

örneğin turkcell konturunda vergi başta alınıyor yani piyasada satılan kontörde parakendeci sadece gelir vergisi öder. 100 milyonluk kontörde parakendeci %33'ünü gidip devlete vermez. sadece kazandığı 50 kuruşun vergisini öder oda gelir vergisi. kredi kartlarından çekilen ücretlere genelde kontur faturası kesilir.

birde kuyumcular yapıyor bu işi. örneğin 100 lira alış faturası olan bir ürünü 101 liraya satmış gibi gösterip sadece 1 liraya vergi öderler. satışlar çok olduğu için bir kaç faturayı karsız satmış olması dikkat çekmez

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

konu krediden açılmışken 100 tl kredi basvurdum %1.59 faizli hesapladım 1159 tamam ne güzel çekeyim dedim gittim bankaya masraf cart curt 700 tl para alıcaksın dedi bu nedir yaa? :D ne dosyaymış be abi? sigorta dediği şeyin primi 1 tl be buna izin veren devletin taa... neyse....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vegapc
    vegapc's avatar
    Erkek

nasıl yapıyorlarmış biraz daha ayrıntılı anlabilecek varmı ?
    kimse kimsenin kartını durduk yere ödemez ya

Selam ve dua ile...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Aman uzak durun böyle şarlatanlardan,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

yahu burada hemen hemen her büyük kuyumcular bu işi yapıyor.

örneğin kredi kartınızda 2000 lira borcunuz var diyelim.

komisyon oranları vadeye göre değişiyor. mesela 12 ay -6 ay filan.

2000 Tl  yi 12 taksite bölerler ve ortalama aylık 166 tl ödersin. ANCAK; kartında komisyon oranını karşılayacak kadar para olmalı.

ya da elden komisyon oranını vereceksin.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

tenkolojik tefeciler bunlar insanın kanını emen asalaklar işte sömürü düzeni talan düzeni neolcak .

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek

bankalar resmi tefeci zaten .. onların eline düştünüz bunlardan sakının !!

imza mimza yok !
Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 9