Kredi Kartı Çekim Oranları
-
Hocam bir firmanın sitesinden kredi kartı ile taksitli alışveriş yapıcam ama sıkıntı şu mesela normalde taksit seçeneklerine tıklarsınız anlaşmalı kredi kartlarının aylara göre ne kadar vade farkı koydugunu listeler.yani örnegin 100 tl lik alışveriş se 3 ayda 110, 6 ayda 115 gibi. benim alışveriş yapacağım sitede böyle birşey yok kart oranları koymuşlar şöyleki
x kredi kartına 6 ay oran 4.5 çarpan 4.71
x kredi kartına 2 ay oran 2.5 çarpan 2.57 gibi nasıl hesaplanın anlayamadım bilen var mı?
-
bilmiyorum bende ne olduğunu ama alacağın sitenin iletişim bölümünü araman ya da mail atman belki problemini çözebilir. Ya da bankayı arayabilirsin.
-
tşk ler hocam da işte bilen biri varsa aramama gerek kalmayacak.zati şirket tatilde.bankada bilmiyorum anlatır anlatmaz.
-
Banka anlatmaz, o taksit oranları şirket ile banka arasındaki sözleşme ile belirlenir falan filan, en iyi siteyle iletişime geç de... neden oran gösteriyorda otomatik hesaplamıyor site sağlam mı bir yamuk olmasın sonra, hepsiburada,gg, netsipariş... çoğu bilindik firma oto hesaplıyor yazıyor sana ne ödeyeceğini.
-
Sana toplam borcunu ve ayda ne kadar ödeyeceğini gösteren basit hesap bir hesap tablosu bile olmayan sitelerden alışveriş yapma.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
Sana toplam borcunu ve ayda ne kadar ödeyeceğini gösteren basit hesap bir hesap tablosu bile olmayan sitelerden alışveriş yapma.
-----------------------------
ben bilmiyorum nereden alışveriş yapacağımıya.ben ne soruyorum sen ne söylüyon hocam.site güvenilir defalarca alışveriş yaptım sıkıntım yok.adamlar kartlara çekim oranlarını ve vade fark oranlarını anlattığım şekilde koymuşlar hepsi bu kadar. yani öldürdünüz adamları tabi gönül ister hepsiburada com gibi bir tablo yapsınlar ama yok.şimdi akıl vermek yerine konudan anlayan bir mürid varsa yazsın yoksa gölge etmesin başka ihsan istemem.