folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Güvenliği Siteden Alışverişte İstenen Bilgiler

Kredi Kartı Güvenliği Siteden Alışverişte İstenen Bilgiler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir siteden 3d secure özelliği ile alışveriş yapacağım ama benden 

kart üzerindeki isim, kart no, son kullanma tarihi, güvenlik kodunu istedi ilk. bu islerde daha acemiyim bu istenen dört bilginin bilinmesi ile kredi kartımdan isteğim dışı para çekilebilirmi. 3d özelliği herhalde bundan sonraki ekranda çıkacak o yüzden daha o ekrana ulaşmadan bir sorayım dedim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swinlarg
    swinlarg's avatar
    Erkek

Eger kartında 3d özelligi varsa bilgilerini yazdıktan sonra telefonuna 4-5 haneli tek kullanımlık şifre gelecek,o şifreyi yazıp alışverişi tamamlayabilirsin.3d özelligi yoksa bilgileri yazınca direk işleme geçer ve şifre istemez buda güvenli degildir .

siyah beyaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    swinlarg bunu yazdı

Eger kartında 3d özelligi varsa bilgilerini yazdıktan sonra telefonuna 4-5 haneli tek kullanımlık şifre gelecek,o şifreyi yazıp alışverişi tamamlayabilirsin.3d özelligi yoksa bilgileri yazınca direk işleme geçer ve şifre istemez buda güvenli degildir .

O bilgileri siteye gönderdikten sonra bile para çekilebiliyorsa 3d securenin ne anlamı kalıyor bende bunu anlamadım

sakabey tarafından 30/Ağu/12 13:00 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

tereddütün varsa sanal kart kullanabilirsin. E tabi her siteye de yazma hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

3D ile alacaksın bi bok olmaz ver gitsin :)

orda fiyatı görceksin cebine şifre gelecek onu gireceksin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3D Secure CC ile alışveriş yapmanın en güvenli yöntemidir. Eğer CC''na 3D tanımlıysa SMS Onay Kodu açılır ödeme ekranında. 2 dk içinde filan SMS Onay Kodu'nu girersen ödemen gerçekleşir. Eğer 3D tanımlı değilse direkt alışveriş tutarın kadar çekim yapılır.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Aynı sitede hem 3D'li Hem 3D'siz çekim oluyor. Madem 3D'siz yapabiliyorum ve aynı bilgileri giriyorum , neden 3D ile yapıyorum?

(Hem 3D'li Hem 3D'siz alışveriş yaptım ama herhalde bi ufak detayı kacırıyorum)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

3D ile alacaksın bi bok olmaz ver gitsin :)

orda fiyatı görceksin cebine şifre gelecek onu gireceksin

tamamda hocam ilk basta bu bilgileri istiyor (kart üzerindeki isim, kart no, son kullanma tarihi, güvenlik kodu)

benim merak ettigim bu bilgilerle birsey satın alabilirlermi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakabey
    sakabey's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

3D Secure CC ile alışveriş yapmanın en güvenli yöntemidir. Eğer CC''na 3D tanımlıysa SMS Onay Kodu açılır ödeme ekranında. 2 dk içinde filan SMS Onay Kodu'nu girersen ödemen gerçekleşir. Eğer 3D tanımlı değilse direkt alışveriş tutarın kadar çekim yapılır.

Saygılar

yapıkredi world  kredi kartı... yeni aldım 3d açıkmıdır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sakabey bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Saygılar

yapıkredi world  kredi kartı... yeni aldım 3d açıkmıdır.

Yapı Kredi Bankası Müşteri Hizmetlerini 444 0 448'den arayıp sorman daha iyi olacaktır. Burdan götümüzden uydurmayalım şimdi açılmıştır, açılmamıştır gibilerinden. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 1212 Toplam Mesaj: 10