Kredi Kartı İle Ödeme Almak
-
başlığı öyle yazmamın nedeni, google da en az 325092835 kez arattığım bi kelime olması :)
herneyse konuya geçeyim :)
Web Sitem üzerinden Kredi kartı ile 12,15,20,25,40 TL lik ürünlerimi kredi kartı ile satmak istiyorum.
Sanal Pos alamıyorum bunun için uğraşacak vaktim yok açıkcası, nerde nasıl ödeme aldığım önemli değil insanlar bana para gönderebilse yeter.
Ne şekillerde ödeme alabilirim bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
E-ticaret sistemi satan firmalara mail attım yani gerekirse e-ticaret sistemi bile alabilirim.
Acaba hemen aktif olur mu ?
( çok uykusuzum, ayakta duramıyorum ve buna ihtiyacım var. Aylık 10.000 Tl lik bi satış potansiyeli mevcut. Bu projenin hayata geçmei lazım. )
Yardımcı olan müridlere şimdiden teşekkürler.
-
paypaldan yapabilirsin. müşteri son adım olarak ödeme kısmına geçtiğinde paypalın sitesine yönleniyor, paypala üye olmadan kredi kartıyla alışveriş yapıyor.
-
o paypaldaki sistem için ek ücret alıyor paypal. normal paypal üzerinden kendi hesabıyla yaparsa sorun olmaz ama kredi kartını tanımlaması falan gerekiyor uzun iş olur o. plimus var kullanabileceğin bir ara kullanmıştım. ödemeler birikiyor 15 günde bir mi ne paypala aktarım yapabiliyorsun parayı
-
Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------o paypaldaki sistem için ek ücret alıyor paypal. normal paypal üzerinden kendi hesabıyla yaparsa sorun olmaz ama kredi kartını tanımlaması falan gerekiyor uzun iş olur o. plimus var kullanabileceğin bir ara kullanmıştım. ödemeler birikiyor 15 günde bir mi ne paypala aktarım yapabiliyorsun parayı
-----------------------------İşte aradığım buydu,mükemmelsin hoca.
Seni görücem. :)
Plimus Plimus Plimus
edit : şuan deneme amaçlı ürünlerimden bitane satın aldım ama daha bişey gözükmüyor beklemedeyiz :D
-
EnableTurk bunu yazdı:
-----------------------------Cosmic bunu yazdı:
-----------------------------o paypaldaki sistem için ek ücret alıyor paypal. normal paypal üzerinden kendi hesabıyla yaparsa sorun olmaz ama kredi kartını tanımlaması falan gerekiyor uzun iş olur o. plimus var kullanabileceğin bir ara kullanmıştım. ödemeler birikiyor 15 günde bir mi ne paypala aktarım yapabiliyorsun parayı
-----------------------------İşte aradığım buydu,mükemmelsin hoca.
Seni görücem. :)
Plimus Plimus Plimus
edit : şuan deneme amaçlı ürünlerimden bitane satın aldım ama daha bişey gözükmüyor beklemedeyiz :D
-----------------------------Bankalardan sanal pos alman biraz zor. çok fazla detaya giriyorlar mali gelirin vs. Pürüzlü iş. Sanalpazar'dan yayınlayabilirsin %5 gibi bir komisyonu var kredi kartına taksit de yapılıyor ( Bir Seçenek ) senin hesabına gönderiyor parayı. Aylık 15 bin TL limiti var.
Diğer şekilde E-Ticaret Yazılımıda alsan bankalar dediğim gibi çok kıl tüy çıkartıyorlar. Sanal pos Oranlarıda öyle düşük değil en basiti Akbank'ın aylık ciro hedefi 100 bin TL olan müşterilerine bile başlangıc olarak %5.5 gibi bir kesintisi var Taksitlilerde. Tek Çekimlerde ise %1.5 gibi bir kesinti yapıyor. Yok illa Ben sanal POs istiyorum dersen PM At Hocam yönlendirme yaparım ben sana
-
http://odeme.net/ diye bir internet sitesi var araştır derim pek bilgim yok.