Kredi Kartı İstemeyen Sanal Kart Ve Yıllık Kesinti Olmayacak?
-
Merhaba. Artık sanal kart açtırmaya karar verdim. Kredi kartım yok. Şu an için düşünmüyorum. Ben bankaya para yatıracam, hesabıma yani, sonra internetten sanal kartıma atacam, o sanal karttan paypal ile sorunsuz alışveriş yapacam. Ayrıca o bankadaki hesabımdan para kesilmeyecek yıllık olarak. Var mı böyle bir banka. Garanti yıllık ücret kesiyormuş galiba, ama öğrenciyim falan dediğinde almıyorlar diyorlar. Bilgisi olan?
-
kuveyt türk bankasına bi uğra. yazın öğrenciler için bi dünya avantajlı şeyler görmüştüm. öğrenci olasım gelmişti (:
-
hocam garanti de hesabım var yıllardır banka kartıma bağlı sanal kartım var daha 5 kuruş kesmediler :D hatta senelik işlem ücreti almasınlar die yatan parayı sanal karta aktarıyorum daha sonra cekeceğim zaman tekrar hesaba aktarıp cekiyorum :D
-
worldün varsa iyi olur aslında ya :D bende istiyorum,kullanan varsa yazabilirmi
-
bankamatik kartına sanal kart sadece garanti bankasında var yıllık kesinti 75 tl civarında deyiyormu ? evet bence çok deyiyor (:
ama parayı direk sanal kartınıza aktararak kesintilerden kurtulabilirsiniz.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bankamatik kartına sanal kart sadece garanti bankasında var yıllık kesinti 75 tl civarında deyiyormu ? evet bence çok deyiyor (:
-----------------------------
Sonra o kart borçları birikmesin?
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bankamatik kartına sanal kart sadece garanti bankasında var yıllık kesinti 75 tl civarında deyiyormu ? evet bence çok deyiyor (:
-----------------------------
Sonra o kart borçları birikmesin?
-----------------------------öyle birşey olurmu bilemiyorum , ben ödüyorum yılda 75 birşey degil bence o karta alıştıktan sonra yapacaklarınızdan (: birde aylık 3 otomatik ödeme mi ne öyle bişi var aktif ederseniz kart ücreti ödenmiyor olması gerek.
-
öğrenci kimliğinle iş bankasına git, ögrencilik süresince kesmiyorlar, internet bankacılıgı çok gelişmşi ve sanal kart destegi de var.. internet bankacılıgı en güvenli iş bankası diyebilirim hocam