folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kredi Kartı Kapattıranlar Okusun ! 1060TL Mi Geri Aldım.

Kredi Kartı Kapattıranlar Okusun ! 1060TL Mi Geri Aldım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bir süre önce 13 bin tl civarında kredi çekip tüm borçlarımı kapatacaktım ki her zaman oldugu gibi evdeki hesap çarşıya uymadı ve herşey hsapladıgımdan fazla tuttugu için borçlarımın ancak yarısını 

kapatabildim , kapattıklarımdan biri de garanti bankası kredi kartı idi , fakat garip olan şey 3000 TL olarak hesapladıgım borcu benden 4000 TL olarak aldılar  , banka ile konuştugumdada 

işte gelecek dönem işlemler geçmiş dönem işlemler vs vs vs dedi borcunuz kısaca bu dedi yani zıke zıke ödeyeceksin dedier bende para varken ödemiş bulundum ve okadar çok para hesabı yapmıştım ve hepsi

yanlış çıkmıştıki o gariplik bile banka borcun bu kadar dediği için üsteleyemedim.

Neyse uzatmayalım , dün akşam sanal kredi kartımın son kullanma tarihi dolduğu için garantiyi aradım kartı iptal edin yenisini çikarayim dedim

müşteri temsilcisi işlemimi yaptıktan sonra tam telefonu kapatırken dediki bir dakika hesaplarınızı incelerken bir garipik görüyorum , kredi kartınızda 1060 TL bakiye bulunuyor dedi.

tabi bende olayı tam anlayamadıgım için kredi çekip kartı kapattıgımı bankanın borcu bu kadar dediği içinde tüm borcumu ödediğimi söyledim , banka yanlış hesap yapmış ve benden 1060 TL fazla çekmiş parayı

ben fazla dediğim halde üstelik , neyse aradan aylar geçmişti , adam dediki hemen paranın kendi hesabınıza aktarımı için akış oluşturuyorum 3 gün içinde paranız hesabınıza geçecektir ve efendim siz şimdiye kadar bu bakiye için aranmadınız mı dedi? hayır dedim ilk defa siz söylüyorsunuz. 

Bugun sabah hesabıma benden fazla çekilen o 1060 TL geri yattı , ve işin diğer bir garip yanı o kredi kartını kapattırdıgım için online işlemlerde o bakiyeyi bende göremiyorum ve ara ara şubeye gidip para çekip yatıran biriyimdir şimdiye kadar kimsede bana bunu söylemedi , belki sanal kredi kartı ile bir işim olmasa o 1060 tl hep bankada kalacaktı.

Yakın zamanda kredi kartı kapattırmış olanlar özellikle garanti bankası , öderken fazla mı ödedim acaba benim bu kadar borcum yoktu diye düşünen varsa arasın bankayı hesabını inceletsin , varsa bakiyesi istesin. bu yoklukta ilaç gibi geldi o para bana.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çağrı merkezinde işini hakkıyla yapanlar da var. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Yakın zamanda 2 tane kredi kartı kapattırdım. Ama olay şu ki bende hata olmadığını biliyorum. Sevindim senin adına, güle güle harca.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Buna benzer bir olay denizbankta başıma geldi. Tüm borcumu kapattığım halde hesaba yansıyacak olan taksitlerin faizlerinide hesaba katmadılar. Yani siz bankaya erken ödeme yapıyorsunuz ama sistemleri nasılsa artık erken ödeme yapacağınızı bankaya bildirmeniz lazım ki ordaki görevli manuel olarak ilerki taksitleri kapatsın. Aksi takdirde gelecek taksitler extra olarak karşınıza çıkıyor. Size tavsiyem mecbur kalmadıkça kredi kartı kullanmayın. Ben bile bu kadar bildiğim halde halen anlayamadığım yerler varsa siz düşünün artık...

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek

Banka olmasada benimde türktelekomdan alacağım çıkmıştı geçen bir arkadaş e-devlete gezerken turkcell de alacağı olduğunu görmüş; faturalı hatını yıllar önce kapatmış ama nasılsa alacak çıkmıştı ve iban numarasına alcağını istedi ve aldı banada sende bak dediğinde türktelekomda 35 tl gibi bir alacağım olduğunu gördüm ve bende 3-4 gün sonra aldım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ben 8 sene önceki  bank kartı kapatayım dedim 95 lira yıllardır durmuş hesapta aldım tabi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek
    masteryoda bunu yazdı

Banka olmasada benimde türktelekomdan alacağım çıkmıştı geçen bir arkadaş e-devlete gezerken turkcell de alacağı olduğunu görmüş; faturalı hatını yıllar önce kapatmış ama nasılsa alacak çıkmıştı ve iban numarasına alcağını istedi ve aldı banada sende bak dediğinde türktelekomda 35 tl gibi bir alacağım olduğunu gördüm ve bende 3-4 gün sonra aldım.

alacağa nerden bakıyorsun hocam?

enjoy i'm vaccinated
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    masteryoda
    masteryoda's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı
    masteryoda bunu yazdı

alacağa nerden bakıyorsun hocam?

E-devlet e hocam orada borç -alacak gibi bir şeyler yazıyordu hizmetlerden bulabilirsin.

Toplam Hit: 1486 Toplam Mesaj: 8
parabizimişimiz garanti.com.tr onlineişlemler cepşıbesi