Kredi Kartı Kapattıranlar Okusun ! 1060TL Mi Geri Aldım.
-
Bir süre önce 13 bin tl civarında kredi çekip tüm borçlarımı kapatacaktım ki her zaman oldugu gibi evdeki hesap çarşıya uymadı ve herşey hsapladıgımdan fazla tuttugu için borçlarımın ancak yarısını
kapatabildim , kapattıklarımdan biri de garanti bankası kredi kartı idi , fakat garip olan şey 3000 TL olarak hesapladıgım borcu benden 4000 TL olarak aldılar , banka ile konuştugumdada
işte gelecek dönem işlemler geçmiş dönem işlemler vs vs vs dedi borcunuz kısaca bu dedi yani zıke zıke ödeyeceksin dedier bende para varken ödemiş bulundum ve okadar çok para hesabı yapmıştım ve hepsi
yanlış çıkmıştıki o gariplik bile banka borcun bu kadar dediği için üsteleyemedim.
Neyse uzatmayalım , dün akşam sanal kredi kartımın son kullanma tarihi dolduğu için garantiyi aradım kartı iptal edin yenisini çikarayim dedim
müşteri temsilcisi işlemimi yaptıktan sonra tam telefonu kapatırken dediki bir dakika hesaplarınızı incelerken bir garipik görüyorum , kredi kartınızda 1060 TL bakiye bulunuyor dedi.
tabi bende olayı tam anlayamadıgım için kredi çekip kartı kapattıgımı bankanın borcu bu kadar dediği içinde tüm borcumu ödediğimi söyledim , banka yanlış hesap yapmış ve benden 1060 TL fazla çekmiş parayı
ben fazla dediğim halde üstelik , neyse aradan aylar geçmişti , adam dediki hemen paranın kendi hesabınıza aktarımı için akış oluşturuyorum 3 gün içinde paranız hesabınıza geçecektir ve efendim siz şimdiye kadar bu bakiye için aranmadınız mı dedi? hayır dedim ilk defa siz söylüyorsunuz.
Bugun sabah hesabıma benden fazla çekilen o 1060 TL geri yattı , ve işin diğer bir garip yanı o kredi kartını kapattırdıgım için online işlemlerde o bakiyeyi bende göremiyorum ve ara ara şubeye gidip para çekip yatıran biriyimdir şimdiye kadar kimsede bana bunu söylemedi , belki sanal kredi kartı ile bir işim olmasa o 1060 tl hep bankada kalacaktı.
Yakın zamanda kredi kartı kapattırmış olanlar özellikle garanti bankası , öderken fazla mı ödedim acaba benim bu kadar borcum yoktu diye düşünen varsa arasın bankayı hesabını inceletsin , varsa bakiyesi istesin. bu yoklukta ilaç gibi geldi o para bana.
-
Çağrı merkezinde işini hakkıyla yapanlar da var.
-
Yakın zamanda 2 tane kredi kartı kapattırdım. Ama olay şu ki bende hata olmadığını biliyorum. Sevindim senin adına, güle güle harca.
-
Buna benzer bir olay denizbankta başıma geldi. Tüm borcumu kapattığım halde hesaba yansıyacak olan taksitlerin faizlerinide hesaba katmadılar. Yani siz bankaya erken ödeme yapıyorsunuz ama sistemleri nasılsa artık erken ödeme yapacağınızı bankaya bildirmeniz lazım ki ordaki görevli manuel olarak ilerki taksitleri kapatsın. Aksi takdirde gelecek taksitler extra olarak karşınıza çıkıyor. Size tavsiyem mecbur kalmadıkça kredi kartı kullanmayın. Ben bile bu kadar bildiğim halde halen anlayamadığım yerler varsa siz düşünün artık...
-
Banka olmasada benimde türktelekomdan alacağım çıkmıştı geçen bir arkadaş e-devlete gezerken turkcell de alacağı olduğunu görmüş; faturalı hatını yıllar önce kapatmış ama nasılsa alacak çıkmıştı ve iban numarasına alcağını istedi ve aldı banada sende bak dediğinde türktelekomda 35 tl gibi bir alacağım olduğunu gördüm ve bende 3-4 gün sonra aldım.
-
ben 8 sene önceki bank kartı kapatayım dedim 95 lira yıllardır durmuş hesapta aldım tabi
-
masteryoda bunu yazdı
Banka olmasada benimde türktelekomdan alacağım çıkmıştı geçen bir arkadaş e-devlete gezerken turkcell de alacağı olduğunu görmüş; faturalı hatını yıllar önce kapatmış ama nasılsa alacak çıkmıştı ve iban numarasına alcağını istedi ve aldı banada sende bak dediğinde türktelekomda 35 tl gibi bir alacağım olduğunu gördüm ve bende 3-4 gün sonra aldım.
alacağa nerden bakıyorsun hocam?
-
Fatih bunu yazdımasteryoda bunu yazdı
alacağa nerden bakıyorsun hocam?
E-devlet e hocam orada borç -alacak gibi bir şeyler yazıyordu hizmetlerden bulabilirsin.