folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kredi Kartı Kart Parası Davası (İşbankası)

Kredi Kartı Kart Parası Davası (İşbankası)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Sayın ...,

Bankamıza iletmiş olduğunuz talebiniz tarafımızca değerlendirilmiştir. Öncelikle alışverişlerinizde Bankamız kredi kartını kullandığınız için teşekkür ederiz.

Maximum kredi kartınız, Maxipuan ve taksit avantajlarının yanı sıra sizlere birbirinden farklı ayrıcalıklar sunmaktadır. Kredi kartları için verilen hizmetlerin eksiksiz olarak sürdürülebilmesi için deneyimli ve büyük bir personel kadrosuna, yüksek maliyetli teknolojik altyapıya ve oldukça kapsamlı bir operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Bankamızın komisyon ve ücretleri bu maliyetler gözönüne alınarak belirlenmektedir. Sadece Türkiye'de değil tüm dünyada standart bir uygulama olan kredi kartı üyelik aidatı, hem yasalarımız hem de siz kart hamillerimizle imzalamış olduğumuz sözleşmeler uyarınca yasal dayanağa sahiptir.

2006 yılında yürürlüğe giren 5464 sayılı Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu'nun 24.maddesinin 4.fıkrasında, Kart hamilinin yaptığı işlemler nedeniyle, sözleşmede yer almayan faiz, komisyon veya masraf gibi adlar altında hiçbir sekil ve surette ödeme talep edilemeyeceği ve kart hamilinin hesabından kesinti yapılamayacağı öngörülmüştür. Bankamız ile kart hamillerimiz arasındaki Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesinde, kart hizmeti sunulurken hangi ücretlerin alınacağı açıkça belirtilmiştir. Bu durumda kanuni düzenlemenin de kabul etmiş olduğu üzere itiraz etmiş olduğunuz aidat bedeli aramızdaki sözleşmeye dayanılarak tarafınızdan talep edilmektedir. 

İş Bankası olarak her zaman en kaliteli hizmeti ve en kazançlı alışveriş fırsatını sunmaya çalışmaktayız. Kredi kartı üyelik aidatlarını siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için sunduğumuz bu ayrıcalıklı hizmetlerin bedeli olarak görmenizi rica eder, aidat iadesi talebinizi yerine getiremediğimizi bildirmek isteriz. Bankamızı tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş.
    ALTERNATİF DAĞITIM KANALLARI OPERASYONLARI BÖLÜMÜ 
    Müşteri İlişkileri Grubu 

Yani illa bizi dava edin kendinizede işkence edin bir okadar da zaman kaybedinmi diyorsunuz öyle olsun.

Türkiye İş Bankası Müşteri İlişkileri (ISBN...) Değerli Müşterimiz, Bankalar, verdikleri hizmetlerin karşılığında oluşan masraflar için belirli bir gider karşılığı veya hizmetin parasal boyutuyla orantılı komisyon tahsil etmektedir. Bankamız Komisyon, Ücret ve Masraf Tarifesi de işlemlerin maliyetleri ve piyasa koşulları göz önünde bulundurularak Genel Müdürlüğümüzce belirlenmektedir. Özellikle kredi kartlarının yaygın kullanılabilmesinin sonucu olarak verilen hizmetlerin sürdürülebilmesi için önemli düzeyde operasyona ihtiyaç duyulmaktadır. Kredi kartı hamili ve Banka ilişkisi uzun süreli olup, kart hamilleri için 24 saat hizmet veren müşteri destek birimleri bulunmakta, her ay hesap özeti basılarak posta yolu ile gönderilmekte, kartların müşterilerimize teslimi için önemli bir maliyete katlanılmakta ve kredi kartının tüm dünyada geçerli olabilmesini teminen Uluslararası Kart kuruluşlarına yapılan ödemeler, kartların muhtelif risklere karşı sigortalanması nedeniyle ödenen primler takdir edileceği gibi kredi kartı maliyetlerini göreceli olarak olumsuz yönde etkilemektedir. Tüm bu hizmetlerimizin arzu edilen kalite düzeyinde verilebilmesinin deneyimli personel istihdamının yanı sıra en yeni teknolojilerin kullanılmasını da gerektirdiği malumlarınızdır. Bu çerçevede kredi kartı müşterilerimizden yasal düzenlemelere ve Bankacılık Hizmetleri Sözleşmelerine dayanarak üyelik aidatı talep edilmektedir. Saygılarımızla, TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. ALTERNATİF DAĞITIM KANALLARI OPERASYONLARI BÖLÜMÜ Müşteri İlişkileri Grubu

Son kredi kartı extremde ÜYELİK AİDATI BN:....564.. 25.00 adı altında 25,00 TL lik bir hesap var açıklamasını rica ediyorum

Şimdi bu diyalog aşağıdan yukarıya gelişiyor bu adamların hakikaten bu parayı almaya hakları varmı dilekçe yazıp gei alaibliyormuyum yoksa imzalattıkları kitap gibi sözleşmede yazdığı için alabilirmi alabilirse tv de çıkan o dallamalar ne yi geri isteyin diye bas bas barıyolardı 

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banakomaonako
    banakomaonako's avatar
    Erkek
    kardeş ara müşteri hizmetlerini bu yüzden kapatmak istiyorum kartımı de ve kapatsınlar 3 gün sonra seni arayıp pazarlık ediyorlar.ben her sene bunu yapıyorum işe yarıyor.

if you want to be sexy;you must drink pepsi:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

eğer sözleşme imzaladıysan biraz uğraşarak alırsın ama bazı müşterilerine bankamızın taşşakli müşterisisiniz falan diyip postayla gönderiolar ;D o zmn sözleşme imzalamamış oluyorsun..parai almanda kolay oluyor.birde kredi kartı borclarını eksiksiz gecikitirmeden düzenli yatırdıysan ve bayağı bi alışveriş yapıp işlem gördüysen müşteri temsilcisine kardeşim ben hep sizin kartla yapıorm alışverişleri artı borcumu düzenli oılarak ödüyorum vs vs vs diyip üste çıkarsan tekrardan işleme alıyorlar ve yüzde doxan geri yüklüyorlar.bizim burda bi kaç abi de vardı onlar öyle yaptı x) ya da git tüketici hakem heyetlerine ücretsiz oraya başvurular..her ilçenin kaymakamlığında bulunuyor tüketici hakem heyeti.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya sözleşme dediğim kadın kitap gibi bişe koydu ben dedim bu ne dedi sözleşme baya vardı tıırrt diye sayfaları hazlıca geçtim dedim bunumu imzalıcam kadının yüz ifadesi değişti isterseni okuyabilirsiniz içimden ne dediğimi sözlesem rtk kapatır nese işte okumama onu 1 haftamı alır öle bi kitap resmen yani dedi işte standart banka sözleşmesi imzaladım sonuç bu yani aşşa yukarı herkes imzalamıştır onu 

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca ben alıştım artık :) haziranda kesiyor haziranın başında tüm paramı çektim bankadan öğrenci belgesi alıp yatıracam sonra kesilen ücreti geri alacam :)=

bu işlerde tilki olacan

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Banka hesabına ve kredi kartına otomatik ödeme talimatı verirsen bir adet mesela bende ttnet otomatik ödemede. ne kredi kartından ne de banka hesabından işlem ücreti kesiyorlar :/ ya da alperinde dediği gibi öğrenciysen örenci belgesini dayayacaksın ama bu kredi kartında işe yaramıyor iş bankası üni öğrencilerine işte üniversiteli diye bir maximum kart veriyor diğer maximumlarla aynı özellik avatantajlarda + olarakta düşük faiz ve üyelik aidatı almıyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

yok ya örenci deilim

İşbankası zaten kurumsal kimliğini gözden geçirmesi gerektiği kanaatindeyim bi kaç anımı anatıyım

Merhaba
    Buyrun
    Ben bankamatik kartı almak istiyorum
    Kimliğinizi alabilirmiyim
    Buyrun
    AAA siz 18 inizi doldurmamışınız
    Nasıl doldurmadım 18 yaşındayım işte
    Malesef velinizle geliniz
    --

(Başka bi veznedara gitti)
    Velimi getirdim
     Kimlik alıyım 
    AA veliye gerek yokki siz reşitsiniz işlem yapabilirsiniz
    ama .. .. dedi 
    veliye gerek yok 
    ....................
    ben bu kartla internetten alışveriş yapıcam master yada visa kart gerekli
    bu kartla yapabilirsiniz bu visa elektron özelliği var 
    -- ama yapamıyon**

banka matik kartım geldimi ?
    kimlik alabilirmiyim
    Buyrun
    siz kart talebinde bulunmamaışınız
    nasıl bulunmadım daha geçen  hafta şubeden başvurdum üst kattan
    hayır başvurunuz tamam ama bankamatik kartı talep etmemişiniz
    üst kata çıkın bi görüşün ben talep edicem kartı
    çıktım elemanı gördüm aa nasıl olur başvurunuzu ben yapmıştım hatırlıyom bilmiyom aşadan öle dediler
    aa evet şimdi talep edilmiş merkezden 1 hafta sonra gelir
    bi gelmesin zaten
    efendim
    dedim geçen hafta aklınız nerdeydi (İçimden) 

tş tşk
    ------

bi enteresanlıkla internet erişim şifrem bloke oldu 1 hafta uraştım hala daha bulamadım 444 lü numaradaki op ların yarısını gezmişimdir
    ----
    Otomatik öddeme ücret alıyomusunuz hayır efem
    ii mevduat hesabımdan kredi kartıma ödeme talimatı vercem
    naaa almıyolar aylık 1,6tl kesiyolar 
    ----
    kk limitimi artırmak istiyorum bununbunubunu geitirin dediler 
    iii dedim sonra vaz geçtim
    ---
    Taksitli bi alışveriş yaptım limit bloke oldu die gittim (elimde belgemelge yok)
    dedim böle böle oldu limiti artıralım dediler kendisi ii dedim ne kadar artıralım şu kadar tamam yarın aktif olur
    ---
    biri dio minimum 200tl olur dilekçe verirseniz öteni 400 dio 
    azaltıyom banka matik azaltalımmı die soruyo zaten dilekçe vermişim bidaha ne soruyon onuda anamadım hayır dedim ama azaltakmı die sormuyo meret 

her nese 444 deki farklı uygulamaları asaymıyom bile haa bide şifre ve parola aynı şey deilmiş onu örendim 

kısacası işbankasına kafam girsin 

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    imzalattıkları sözleşmenin fotokopisini iste senin imzanın olduğu (ordan işte kartı verirken şunları imzalattırıyoruz belgesini değil)madem kendilerinde varmış sende taraf olmussun  bir görelim dimi ? herkese imzalatmamıs oluyorlar ama herkezden ücret kesiyorlar dilekçeyle vsre başvurdugunda paranı geri alabiliyorsun bi ara tvde filan cıktığı günlerde paramı almıştım iş bankasından 30 tl kesmislerdi aynı şeymi bilmiyorum ama ortada sözleşme varsa ve sende bundan bi habersen (emin değilsen-unuttuysan) görmek lazım öle haybeye şöle sözleşmen vardı şu parayı ödiceksinle olmaz bu işler işbankası değil kim olursan ol , kolay gelsin arkadaşım  ( o kitap gibi dedin sözleşme örneğini isteyip bi incele öncelikle 2 mesajını sonradan farkettim özr)

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 1371 Toplam Mesaj: 8