Kredi Kartı Olmadan Sanal Kart Almak
-
merhabalar.
garantide kredi kartı olmadan sadece hesap açtığımızda sanal kart alabiliyoruz bu şekilde sanal kart alabileceğim başka bir banka varmı acaba?
-
Ücretsiz Kart
Kart Ücreti Ödemek İstemeyenlere Kart Ücreti Yok
Kart Ücreti Ödemek İstemeyenler! Kart ücretiniz Axess’ten hediye!
Ücretsiz Kart Tarifesine gelin Axess'inizle harcama sözünüze kart ücreti ödemeyin.
Hemen 4442525'i arayın ya da "TARIFE" yazıp 3155'e yollayın, harcama sözünüzü verin tarifeden yararlanmaya başlayın.
Detaylı bilgi için Tıklayınız
harcama sözü istiyorlar.bu ne saçmalık yıllık kart ücteri 40 tl falan insanlar ondan kacacam derken başka tuzaklara düşüyor.
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------merhabalar.
garantide kredi kartı olmadan sadece hesap açtığımızda sanal kart alabiliyoruz bu şekilde sanal kart alabileceğim başka bir banka varmı acaba?
-----------------------------
Yok hocam sadece Garanti bankasında var
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------deniz bank veya başka bir bankada daha vadesiz hesabın varsa alabiliyorsun diye biliyorum ama emin değilim.Ama mantıken vadesiz hesabın varsa internet bankacalığın aktifse alabilirsin bence.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------Sarper bunu yazdı:
-----------------------------deniz bank veya başka bir bankada daha vadesiz hesabın varsa alabiliyorsun diye biliyorum ama emin değilim.Ama mantıken vadesiz hesabın varsa internet bankacalığın aktifse alabilirsin bence.
-----------------------------
-
yok hocam her banka vermiyor ben sadece garantiyi biliyorum bu şekilde sanal kart veren
-
Türkiye de şuanda sadece garanti bankası , ki garanti türkiye nin en kaliteli bankası hak ediyor farkı :)