Kredi Kartı Taksit Olayı
-
Beyler ben bi laptop almıştım 12 ay taksitle fakat şimdi iade etmek istiyorum . İade ettiğim zaman hesabıma para taksit taksit mi yatıyor ? Bakiyede yer kaplıyor mu nasıl oluyor ?
-
İade edebilirsen helal olsun ! o kadar diyorum düşün artık .
-
taksit taksit yatar
15 gün içinde mazeretsiz iade hakkın var
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------İade edebilirsen helal olsun ! o kadar diyorum düşün artık .
-----------------------------
Servisi aradım iade formu yazıcaklarını söylediler . 2 gün içinde gelicekler eve :D -
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------taksit taksit yatar
O kutusu açılmamıs ürünler için değil mi ? Ben laptopu açtım kullandım :d Peki taksit taksit yatarken ekstreye nasıl yansıcak ? Kartın Bakiyede sorun olurmu ? -
kesinti yapıp aynı karta iade edliyor.fakat limitin düşmüş oluyor cektigin kadar.taksitler bitene kadar
-
JackDaniels bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
taksit taksit yatar
O kutusu açılmamıs ürünler için değil mi ? Ben laptopu açtım kullandım :d Peki taksit taksit yatarken ekstreye nasıl yansıcak ? Kartın Bakiyede sorun olurmu ?
-----------------------------olur aylık taksitler halinde yatar
nerden aldın?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------JackDaniels bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
taksit taksit yatar
O kutusu açılmamıs ürünler için değil mi ? Ben laptopu açtım kullandım :d Peki taksit taksit yatarken ekstreye nasıl yansıcak ? Kartın Bakiyede sorun olurmu ?
-----------------------------olur aylık taksitler halinde yatar
nerden aldın?
http://www.mormani.com burdan aldım . Ankara Maltepede bi firmaymış 9+3 taksit 1200 tl ye aylık 100 - 100 gelicekti bakiyede 100 tl askıda mı kalıcak ? -
taksit geldikçe limitin ona göre artar bloke limit kullanır hocam bunlar
Teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde, güvenli bir kutuda, orijinal ambalajını tahrip etmeden, tekrar satılabilirliğini bozmadan, her türlü aksesuarı, kutu ve tüm iç aparatları eksiksiz olmak koşuluyla satın almış olduğunu ürünleri iade edebilirsiniz. Ürünle birlikte satış faturası da (tüm nüshalarıyla) teslim edilmelidir. Fatura şirket adınaysa iade faturası düzenlenmelidir. Fatura gönderilmezse KDV ve diğer yasal yükümlülükler iade edilmez.