Kredi Kartı Yardım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

arkadaşlar amcam 2 gün önce http://www.beyazesyam.com/ sitesnden kredi kartı ile ürün almış..fakat ürün alındıktktan sonra irtiabt telini aramış ürünün hazrlandğnı  ve bugun ellernde olucağnı söylemişler..Ürün gelmeyince ben aradım sordum. bana stoklarnda kalamdğnı başka birisyle karşıtklarnı ürünün gecikeceğini istersek iptal ettrebleceğimz söylendi..bende hemen iptal ettirdim..iadeyi yarın karta yapıcaz dediler..banakayı aradık dah borç olark gözükmüymş ama karttan böyle bi para çekilmiş..sizdn ricam bu işlerden anlayan arkadşlar için site ne kadar güvenli iade yapılrmı..yapılmazsa bu parayı biz ödermiyiz..şimdiden saolun..

Kart İnteraktif bankacılık işlemlerne kaptldı bu arada.. 

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    burdan bende bişe aldıydım problem çıkmadı sağlam site sen bi iki gün sonra bankaya tekrar bak eğer para çekilmişse adamları ara düzeltirler baktın bıdı bıdı yapuıo mahkeme falan de ama  gerek kalmaz

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek

Site SağLam Merak etme :D

Para Biraz Geç Yatabiliyor 2 3 günede çıkabilir bu süre ama iptal ettiysen yatar merak etmene gerek yok

Toplam Hit: 1985 Toplam Mesaj: 3