Kredi Kartından Paypal Hesabına Para Aktarma
-
arkadaşlar paypaldaki bakiyeyi hesap kartına yada kredi kartına gönderebiliyoruz, fakat benimki tersi bi durum olucak , kredi kartımdan paypal hesabıma para aktarmam gerek böyle bir işlem yapabiliyormuyuz ?
-
Uzun bir süredir kullanmıyorum Paypalı ama zaten paypalın amacı bu değil mi hocam? Yani aktarılması tabi ki mümkün olması gerek. ama dediğim gibi bayadır kullanmıyorum ben direk gelen parayı hesaba aktarırdım.
-
bi çözüm bulamadım yaa deli olucam
-
Kredi kartından paylpala para aktaramazsın hocam. Alışveriş yaparken ya da para gönderirken paypal bakiyende para yoksa veya bakiyendeki para yetersizse kalan kısım otomatik olarak kredi kartından çekilir.
krypt tarafından 20/Oca/13 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
iyide amaç ne paypala sanal kartını veya asil kartını eklediysen alışveriş yapcağın zaman otomatik çekiyor zaten
dediğin şekilde ancak banka kartından olur
https://www.paypal.com/helpcenter/main.jsp;jsessionid=GmbDQ8mJnX2hTkvMv0q5w5ClDGzwlTm2z5ww106Bn0W7V5wT6vnJ!-1258044439?locale=en_US&_dyncharset=UTF-8&countrycode=CA&cmd=_help&serverInstance=9010&t=solutionTab&ft=browseTab&ps=solutionPanels&solutionId=11125&isSrch=Yes -
birine para yoll kartında gider.oda sana geri yollasin daha sonra.paypalde paran gözükür.