Krediler Hakkında Yardım
-
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar
Yakın zamanda evleneceğim inşallah onun için kredi çekeceğim ve hazır girmişken tam girsin diyerek birde araba almak istiyorum
45 - 50.000 tl gibi bi rakam düşünüyorum kredi miktarı arttıkca hem taksitte ödenecek fiyat hemde faiz artmakta
Bankalarda araştırma yaptığımda şuan için en uygun faiz oranı ingbankta
Asıl sormak istediğim konu ihtiyaç kredisimi daha karlı olur yoksa taşıt kredisimi yada başka önerebileceğiniz bi kredi şekli varmıdır taşıt kredisi çeksek onu nasıl cekeriz arabanın aldıgımız kredi tutarı kadar satış sözleşmesimi gerekiyor bu konularda gören duyan bilen birileri varsa lütfen aydınlatsın beni
-
Tasit kredisinde tasitin ucretinin yuzde yetmis besi veriliyor , hepsi icin cekemezsin. Tasitin ucreti hakkinda exper arastirma yapiyor mu onu bilmiyorum. Sana tasit kredisi yaramaz. Lazim olunca satamazsin krediyi kapatmadan ayrica para lazim diyosun. En iyisi ihtiyac kredisi.
-
Liquid bunu yazdı
Tasit kredisinde tasitin ucretinin yuzde yetmis besi veriliyor , hepsi icin cekemezsin. Tasitin ucreti hakkinda exper arastirma yapiyor mu onu bilmiyorum. Sana tasit kredisi yaramaz. Lazim olunca satamazsin krediyi kapatmadan ayrica para lazim diyosun. En iyisi ihtiyac kredisi.
aynen.. ihtiyaç kredisi en mantıklısı..
-
Liquid bunu yazdı
Kasko değer bedelleri üzerinden hesaplanıyor o %75 bazı bankalar 10 bazıları ise 5 yıla kadar veriyor
ihtiyaç kredisinde zaten en fazla 50 bin çıkıyor ama gelirin baya iyi olması lazım yoksa çok zor aylık 6-7 bin gelir göstermen gerek maaş vs bunun yanında kredi puanının vs iyi olmasu gerek vs vs -
ing bank yuzde kaç faizle veriyor 50 k yı ?
1.44 mü?
-
SeRDaR bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Kasko değer bedelleri üzerinden hesaplanıyor o %75 bazı bankalar 10 bazıları ise 5 yıla kadar veriyor
ihtiyaç kredisinde zaten en fazla 50 bin çıkıyor ama gelirin baya iyi olması lazım yoksa çok zor aylık 6-7 bin gelir göstermen gerek maaş vs bunun yanında kredi puanının vs iyi olmasu gerek vs vsHocam 6 7 bin göstermesine gerek yok eşim 3 bin maaş ile 40 bin TL çekti 45 ide veriyorlardı.
-
İhtiyaç kredisini bilmiyorumda araç kredisi için kasko bedelinin tamamına kredi çıkaran galeri,bayiler var.