Kredili Öğrencilerin Evlenmesi Soru
-
merhaba tbt halkı;
iki üniversite öğrencisi kredi alırken evlendiğinde kredileri siliniyor diye biliyorum ve 10 bin gibi bir para veriliyor sanıyorum bunun şartları ve zorunlulukları nedir bilen varmı acaba ? bir çok yerde okumama rağmen resmi bir bilgi bulamadım
-
bende meraktayım bu soruya takip :)
edit: sozcu.com.tr/egitim/bakan-kilictan-evlilik-tesviki-yaniti.html
bu mevzumu dediğin
evsiz tarafından 04/Kas/14 11:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Hiç duymadım öyle bişey? hangi amaca hizmet siliniyor?
İkinci evlilikde de siliniyormu ? =)
-
HolyOne bunu yazdı
Hiç duymadım öyle bişey? hangi amaca hizmet siliniyor?
İkinci evlilikde de siliniyormu ? =)
Evliliği teşfik için şeyhim iki öğrencide kredi alıyorsa öğrencilik sürelerinde evlendiklerinde kredileri geçmişe dönük bursa çevriliyor ve sıfır faizle evlilik kredisi veriliyor kredide öğrencilik bitiminde ödeniyor diye bir sürü haber var kafama denk birini buldum evleneyim diyorum gerçekse :D
http://sozcu.com.tr/egitim/bakan-kilictan-evlilik-tesviki-yaniti.html
aslında bu durum hocam ama buda resmi değil işte sıkıntı bu :D
-
öyle bi düşüncemiz var dediler , ama yasalaştırmadılar . o iş balon yani
-
Ülkedeki boşanma oranını artıracak lüzumsuz bir hareket.
-
piradomim bunu yazdı
öyle bi düşüncemiz var dediler , ama yasalaştırmadılar . o iş balon yani
Aynen. Millette hemen evlenmeyi felan düşündü hatta. Ama sadece böyle birşey yapsak mı diye söylendi. Ne ileri gitti ne de yasalaştı. Yok öyle birşey yani. Boşuna evlenip hayatınızı karartmayın.
-
25 yaş öncesi olmak zorunda diye biliyorum sınırı var..
-
furkiak bunu yazdı
merhaba tbt halkı;
iki üniversite öğrencisi kredi alırken evlendiğinde kredileri siliniyor diye biliyorum ve 10 bin gibi bir para veriliyor sanıyorum bunun şartları ve zorunlulukları nedir bilen varmı acaba ? bir çok yerde okumama rağmen resmi bir bilgi bulamadım
yanlış duymuşsun bide düğünde 5i bir yerde takıyorlar 10 yıllık kşra bedelini verip balayı masraflarınıda karşılıyorlar
-
swordfish bunu yazdıfurkiak bunu yazdı
merhaba tbt halkı;
yanlış duymuşsun bide düğünde 5i bir yerde takıyorlar 10 yıllık kşra bedelini verip balayı masraflarınıda karşılıyorlar
onlar tbt ahalisinden hocam :D