Krediyle İlgili Bir Soru..
-
Arkadaşlar bir akraba babamdan borç para istemiş ew alıcaklarmış babam emekli neyse gitmiş bankaya (ziraat bankası) 5000 tl kredi çekicem demiş emekli maaşınıda ordan alıyo neyse bugün geldi baktık ödemsi yaklaşık 7.500 lira 28 taksit ayda 274 milyon ben şaşırdım tabi %50 faiz ya dedim baba sen naptın biraz yaşlı bilmiyorum orada bakamadım dedi. benim sorum şu ertesi gün yani yarın bu krediyi iptal edebilirmiyiz..
-
*parayı almamışsanız iptal edebilirsiniz.
*parayı almışsanız hepsini geri iade edersiniz ve masrafını da ödersiniz. ancak cüzi bi miktar olacaktır fazladan ödeyeceğiniz para.
-
parayı almamışsanız kesin iade edilebilir. alınmıssa kaç gun geçtiyse aradan o kadar gün faizini içine koyarlar artı olarak masraflarını ödersin. erken ödeme kısmına girer yanı
-
ilgi için teşekkürler para bugün alındı 5000 lira yaklaşık faizi ile birlikte 7500 bunun yaklaşık kaybı ne olur masrafı felan.. hesaplama
-
krediyi cekerken ödeme evrakı verirler o evrakta gunluk ücretleri yazar yada aylıktan gune bölebilirsin birde kredinin içinden ne kadar masraf parası cektilerse o kaybolur
-
hacı gelen faiz normal bence sana göre uçuk olmuş gibi gözüküyor
şimdi hesap yap
%1.10 diyelim tüketici kredisi aylık 28 ayda %30 gibi bir rakam çıkar ortaya birde dosya masrafı vardı o paranın içinde 300 yada 500 neyse normal yani
-
Gladiator bunu yazdı:
-----------------------------
ilgi için teşekkürler para bugün alındı 5000 lira yaklaşık faizi ile birlikte 7500 bunun yaklaşık kaybı ne olur masrafı felan.. hesaplama
-----------------------------hacı o bankadan bankaya değişir ama iade de sorun çıkarabilirler ziraat napmış böle :| oha garanti bile bu kadar faiz koymuo 5bne gidin başka bankadan çekin :|
-
13.250 çektim elime 13000 geçti
635 tl * 24 ay = 15240
15240-13000 = 2240
iade edin gidin başka bankadan çekin
-
iade edin çekmeyin lan kredi.
ölüm yoksa hastalı yoksa çekmeyin Size tavsiyem :(
-
Ben Denizbanktan kullandım geçen senede vardı bayram kredisi kampanyası 4.000 tl vermişlerdi %0 faizle bi bak linkten hoja bu senede aynı kampanya var
http://www.denizbank.com/TR/Kampanyalar/tuketici/BayramKredisi.htm