folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Krediyle İlgili Bir Soru..

Krediyle İlgili Bir Soru..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir akraba babamdan borç para istemiş ew alıcaklarmış babam emekli neyse gitmiş bankaya (ziraat bankası) 5000 tl kredi çekicem demiş emekli maaşınıda ordan alıyo neyse bugün geldi baktık ödemsi yaklaşık 7.500 lira 28 taksit ayda 274 milyon ben şaşırdım tabi %50 faiz ya dedim baba sen naptın biraz yaşlı bilmiyorum orada bakamadım dedi. benim sorum şu ertesi gün yani yarın bu krediyi iptal edebilirmiyiz..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

*parayı almamışsanız iptal edebilirsiniz.

*parayı almışsanız hepsini geri iade edersiniz ve masrafını da ödersiniz. ancak cüzi bi miktar olacaktır fazladan ödeyeceğiniz para.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    parayı almamışsanız kesin iade edilebilir. alınmıssa kaç gun geçtiyse aradan o kadar gün faizini içine koyarlar artı olarak masraflarını ödersin. erken ödeme kısmına girer yanı

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

ilgi için teşekkürler para bugün alındı 5000 lira yaklaşık faizi ile birlikte 7500 bunun yaklaşık kaybı ne olur masrafı felan.. hesaplama 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    krediyi cekerken ödeme evrakı verirler o evrakta gunluk ücretleri yazar yada aylıktan gune bölebilirsin birde kredinin içinden ne kadar masraf parası cektilerse o kaybolur

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

hacı gelen faiz normal bence sana göre uçuk olmuş gibi gözüküyor 

şimdi hesap yap

%1.10 diyelim tüketici kredisi aylık 28 ayda %30 gibi bir rakam çıkar ortaya birde dosya masrafı vardı o paranın içinde 300 yada 500 neyse normal yani 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

Gladiator bunu yazdı:
    -----------------------------

ilgi için teşekkürler para bugün alındı 5000 lira yaklaşık faizi ile birlikte 7500 bunun yaklaşık kaybı ne olur masrafı felan.. hesaplama 

-----------------------------

hacı o bankadan bankaya değişir ama iade de sorun çıkarabilirler ziraat napmış böle :| oha garanti bile bu kadar faiz koymuo 5bne gidin başka bankadan çekin :|

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

13.250 çektim elime 13000 geçti

635 tl * 24 ay = 15240

15240-13000 = 2240

iade edin gidin başka bankadan çekin

maaasebeci....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

iade edin çekmeyin lan kredi.

ölüm yoksa hastalı yoksa çekmeyin Size tavsiyem :(

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

Ben Denizbanktan kullandım geçen senede vardı bayram kredisi kampanyası 4.000 tl vermişlerdi %0 faizle bi bak linkten hoja bu senede aynı kampanya var

http://www.denizbank.com/TR/Kampanyalar/tuketici/BayramKredisi.htm

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
Toplam Hit: 1341 Toplam Mesaj: 10