Kriptolu Cep Telefonları Hakkında ?
-
müridler bugün gördüm kriptolu ceptelefonları var bir kaç sitede rastgeldim çok pahalılar ama yine araştırırken bunun programı varmış sanırım onuda satıyorlar adamlar bu programı bulabilirmiyiz ucuz yoldan yada elinde olan varmıdır ? telefon hack ile ugraşanlar varsa bu konuda aydınlatabilirlermi beni ucuz yoldan nasıl yapılır v.s gibisinden
-
Bi ara israilli bir firma tel için şifreleme sistemi geliştirmişti kırana da ödül vaad etmişti ama kırabilen çıkmadı.Böle bi program arıyorsun galiba ama ucuz yoldan unsigned ya da cracklisini bulsan bilecrackleyenlerin programa backdoor tarzı birşey yerleştirip yerleştirmediğini bilemezsin.
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
Bi ara israilli bir firma tel için şifreleme sistemi geliştirmişti kırana da ödül vaad etmişti ama kırabilen çıkmadı.Böle bi program arıyorsun galiba ama ucuz yoldan unsigned ya da cracklisini bulsan bilecrackleyenlerin programa backdoor tarzı birşey yerleştirip yerleştirmediğini bilemezsin.
-----------------------------hacım o konu hakkında evet bilgim var ama sadece bu gibi işlerle ilgilenen müridler varsa en azından aydınlatırsa güzel olur diye düşünüyorum
telefon hack v.s gibi işlerle ugraşan hiç mürid yokmudur
-
The Gold Lock https://www.gold-lock.com/app/en/Home