Kriptopedi - Kripto Para Rehber Blogu
-
Uzun bir süredir kripto paralarla ilgileniyorum. Profesyonel değilim. Böyle abuk subuk riskli olan ne varsa ilgilenirim zaten. Kısa bir süredir kafama esen birşey olursa yazıyorum. Düzgün bir blog değil. Olmayacakta.
Arada işinize yarayacak makale çıkarsa okur geçersiniz. Ayrıca ben bu işlerden anlamam sitede ne link çalışıyor, ne adam gibi grid slider koyabildim, ne de sosyal medya hesaplarını bağlayabildim. Görmezden gelin :)
Ayrıca kripto paralarla alakalı yardımcı olabileceğim herhangi birşey olursa ücretsiz şekilde dilediğiniz saatte yazabilirsiniz. Gece 3 akşam 5 farketmez. Zaten müsait değilsem yanıt vermem içiniz rahat olsun .
Aklınıza gelen ve kafama göre yazmamı istediğiniz konu olursa onlardanda alırım bir dal.
www.kriptopedi.com
Easx tarafından 27/Nis/18 12:45 tarihinde düzenlenmiştir -
kafamı zikim 70 k iken satmadık 35'e düştü btc ne olacak borsanın hali hocam.. , bu arada hayırlı olsun takip edeceğim.
-
DevilKingtr bunu yazdı
kafamı zikim 70 k iken satmadık 35'e düştü btc ne olacak borsanın hali hocam.. , bu arada hayırlı olsun takip edeceğim.
Bitcoine kafam girsin hocam ripple'a 1 bitcoine 2.
Naparsan yap zarar durumunda herhangi bir coini satma. Satmadığın sürece zararda değilsin. Unut gitsin
-
coin-turk.com dan selamlar :)
-
Yigit bunu yazdı
coin-turk.com dan selamlar :)
Aleyküm selam makale yazılır :)