Kronikleşen Burun Kanaması
-
Merhabalar,
Son 2 haftadır aralıklarla oluyordu ama 3-4 gündür elimi yüzümü yıkadıkça, öfkelendiğimde, düşünürken derine indiğimde, çok heyecanlandığımda burnum kanıyor. Saymadım ama 10 damla kadar peş peşe düştükten sonra kesiliyor. Kanın yoğunluğu çok fazla. Bordoya yakın bir kırmızı renkte zaten. Pazartesi günü Nöroloji Polikliniğinden randevu aldım. Birde dikkatimi çeken şey şu oldu; burun kanamadan önce şakaklarımda ve alnımım tepelerinde müthiş bir sızlama hissediyorum; mengenede sıkışıyormuş gibi.
Gözlerim filan kararıyor, böyle arada bir çok yüksekten düşüyormuşum gibi oluyorum vs.
Pazartesiye kadar beklemek canımı sıktı, buradan sorayım dedim. Benzer durum yaşayan var mı? Neden olabiler ki?
Saygılar
-
Kan kaybından ölecen hocam doktora git görün sen belki Allah muhafaza damar çatlaklığı vs filan vardır
DrKeworks tarafından 01/Ara/12 17:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Damar çatlaması olabilir. Bendede olmuşdu 2-3 hafta. Kanamadan tuhaf bi his oluşuyodu sonra kanıyodu. günde 2-3 defa oluyordu zamanla geçiyor. Doktorada gitmedim ayrıca. Kanadıkdan sonra başın dönebilir falan normal şeyler. Biraz kanadıkdan sonra kaldır kafanı geriye derin derin nefes al kan kurusun burnunda sonra kurcalama dokunma bile burnuna zamanla kapanıyor :D
-
Hocam basit bir damar çatlaması da olabilir, Allah korusun tümör de olabilir.Gerekli tetkikler yapılmadan tam birşey söylemek doğru olmaz.
-
7 yaşındayken bendede vardı 2 günde bir kanardı durup dururken 7-8 damlada değil baya bi kan akardı sonra başka sebepten doktara gidince onuda göstermiştik damarlar çatlamış demişlerdi tedavi ettiler ondan sonra 1 kere bile kanamadı.
-
damar çatlamasıdır kuvvetle ihtimal