Kruptos2 Dosya Şifreleme Programı
-
Kruptos Sayesinde Herhangi bir Dosyayı Sadece Şifresini Bilenlere Açabiliyorsunuz Uygulama Aynı Zamanda bir Dosya Yok Ediciye Sahip .
http://rapidshare.com/files/105012461/Kruptos2rar.rar.html
Pass:Tahribat[Berki Pass yoktur Koydum diye hatırlıyom ama xD]
{ Yakında Büyük bir Program Arşivi Paylaşıcam Şuan Arşivi Toparlyıorum Bittiğinde 100 ü GEçik Program olucak inş Ve Bnuların hEpsi Ücretsiz prgramlar olucak olucak } -
sagol hocam bende duzenliyorum film,oyun,belg. prog..vs baya arsiv var ama karman corman kac zamandırda e-kitap pesinde kostum arsiv arttı bi duzenleyelim coşturalım forumu..
-
selam yoyo verdıgın prg ınceledım guzel saglam bisi ye benziyo guncellenmesı varmıs ama guncellenmı artık deneme-surumumu yoksa sen full verdınde benım denedıgım zaman guncellenecek bısı yoktu bılemem acıkcası ama bısı aklıma bısı takıldı benım 256bit sifreleme yapıyomus yazdıgına gore benım bıldıgım 128bit yeterlı turkıyede hatta bılırmısın bılmem ama sıfrelıyıcı 5.0 dıye boyle bo prg daha var ama o 128bit onda 256bit yoktu soruma gelcek olursak gercek anlamda 256bitlik sifreleme yapıyo mu yoksa dahamı dusuk bunu merak ettım cevebın acılıyetı yok her aksam sıtedeyım ama sen yıne okurkene cvp esirgeme olurmu
-
ucan-hali bunu yazdı:
-----------------------------selam yoyo verdıgın prg ınceledım guzel saglam bisi ye benziyo guncellenmesı varmıs ama guncellenmı artık deneme-surumumu yoksa sen full verdınde benım denedıgım zaman guncellenecek bısı yoktu bılemem acıkcası ama bısı aklıma bısı takıldı benım 256bit sifreleme yapıyomus yazdıgına gore benım bıldıgım 128bit yeterlı turkıyede hatta bılırmısın bılmem ama sıfrelıyıcı 5.0 dıye boyle bo prg daha var ama o 128bit onda 256bit yoktu soruma gelcek olursak gercek anlamda 256bitlik sifreleme yapıyo mu yoksa dahamı dusuk bunu merak ettım cevebın acılıyetı yok her aksam sıtedeyım ama sen yıne okurkene cvp esirgeme olurmu
-----------------------------
Tamolarak bilmiyorm Bnde Pc Magazine Dergisinden Sömürdüm :D Baqtım dergiye ama yeterli bir açıklama yapmamışlar.