Ktunnel, Vtunnel, Ztunnel Vs Çalışma Mantığı Nedir?
-
Ktunnel, Vtunnel, Ztunnel, zart tunnel zurt tunnel..
Bu tür siteler web proxy hizmeti veriyor ve şu an kullandığımız bilgisayar dışında bir bilgisayardan istediğimiz servera bağlanıyormuşuz gibi gösteriyor diye biliyorum.
Peki benim bilmediğim neler var bu tür sitelerde?
Sadece reklam geliri sağlamak için mi kurulmuş bu siteler?
Arka planda ne işler yapıldığını bilen var mı?
Kullanılan iplerin nerede tutulduğunu bilen ya da?
Bu siteleri kullanmanın bir sakıncası var mıdır yoksa rahat rahat kullanabilir miyiz?
O siteler üzerinden kendi kullancı adımız ve parolamız ile sitelere login olmamız güvenli midir?
-
kendi serverını o siteye bağlıyor server ipinden bağlanmış gibi gösteriyor (sanırım)
-
Sen ondan siyeyï istiyosun oda gönderiyo sen bilgilerini yollvyosun : ) oda siteye iletiyo artık : )
-
bn çok kullnıyorum kullnıcı adı ve şifresini verip baya login oluyorum daha hiç bi acc'me bişe olmadı :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kendi serverını o siteye bağlıyor server ipinden bağlanmış gibi gösteriyor (sanırım)
-----------------------------Büyük bi ihtimal öle. adamlar kendi serverleri (ıpleri) üzerinden bizi yasak ve ulaşamayan sitelereyönlendiriyorlar. Bi nevi sanal DNS...
-
dostum senin gibi 1000lerce kisi kullanio o siteleri adamlar ne yapcaklar hesabi filan :) hangi biriyle ugrassinlar sorun olcani dusunmuyorum bu yuzden :))
-
Rahatlıkla kullanabilirsin bu tip siteler girdiğinde gösterdikleri reklamlardan para kazanıyorlar ayrıça emin olmadığın sitelere crack seri dağıtan sitelere özellikle bu siteler üzerinden gitmen daha mantıklı ve güvenlidir.