Kuantum Fiziği Hakkında Roman ( Önerileri )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Arkadaşlar böyle bildiğiniz sürükleyici kuantum fiziğini konu alan bir roman biliyo musunuz ? Acaba..

Okumak istiyorumda...  Şimdiden sağolun...

NOT : Arkadaşlar eğer kuantum fiziği değilde onun dışında sevdiğiniz bir bilim-kurgu romanı da önerebilirsiniz önerilere açığım ama önceliğim kuantum fiziği hakkında olan kitaplar....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Alev Alatlı'dan Schrödinger'in Kedisi serisinin ikinci kitabı olan RÜYA yı okuyorum. Olasılıksız fena değildi. Kuatum Fiziği hakkında yazılan roman derken aklıma sadece bunlar geldi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

Alev alatlının  Schrödinger'in Kedisi kabus u birazını ( 50 küsür sayfasını ) okumuştum  heralde senin dediğin rüya nın ilkiydi benim okuduğum bana göre çok sıkıcı anlatmıştı konuyu , konu geçip gitsin diye uğraşır oluyodum bi süre sonra , üslubu hiç akıcı değil bana göre ..

Onun dışında olasılıksızıda okudum herkes gibi ve gerçekten bende çok beğendim okuduğum birçok bilim kurgu kitabından en iyiler arasına girebilecek bir romandı.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    kuantum fiziği değil ama güzel bir bilim kurgu romanıdır. biraz eski bir roman.İsmi: Yok Oldu

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihcan38
    salihcan38's avatar
    Erkek

noktalıvirgül kardeş senin dediğin kitap güzele benziyo bi kenara yazıyorum zamanı gelince okuyacağım kitapların ilk başına..

eeee .... Daha başka ver mı ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Philip K Dick - Gökteki göz,vulcan'ın çekici,karanlığı taramak,Dr Gelecek,Yüksek şatodaki adam.Bunlar bilim kurgu ama kuantum fizinden çok ayrı düşmüyorlar diye tahmin ediyorum.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

zamanında bende merak salıyordum dur bir daha sarayım :D

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 1521 Toplam Mesaj: 7