Kuantum Fiziği Hakkında Roman ( Önerileri )
-
Arkadaşlar böyle bildiğiniz sürükleyici kuantum fiziğini konu alan bir roman biliyo musunuz ? Acaba..
Okumak istiyorumda... Şimdiden sağolun...
NOT : Arkadaşlar eğer kuantum fiziği değilde onun dışında sevdiğiniz bir bilim-kurgu romanı da önerebilirsiniz önerilere açığım ama önceliğim kuantum fiziği hakkında olan kitaplar....
-
Alev Alatlı'dan Schrödinger'in Kedisi serisinin ikinci kitabı olan RÜYA yı okuyorum. Olasılıksız fena değildi. Kuatum Fiziği hakkında yazılan roman derken aklıma sadece bunlar geldi.
-
Alev alatlının Schrödinger'in Kedisi kabus u birazını ( 50 küsür sayfasını ) okumuştum heralde senin dediğin rüya nın ilkiydi benim okuduğum bana göre çok sıkıcı anlatmıştı konuyu , konu geçip gitsin diye uğraşır oluyodum bi süre sonra , üslubu hiç akıcı değil bana göre ..
Onun dışında olasılıksızıda okudum herkes gibi ve gerçekten bende çok beğendim okuduğum birçok bilim kurgu kitabından en iyiler arasına girebilecek bir romandı.
-
kuantum fiziği değil ama güzel bir bilim kurgu romanıdır. biraz eski bir roman.İsmi: Yok Oldu
-
noktalıvirgül kardeş senin dediğin kitap güzele benziyo bi kenara yazıyorum zamanı gelince okuyacağım kitapların ilk başına..
eeee .... Daha başka ver mı ?
-
Philip K Dick - Gökteki göz,vulcan'ın çekici,karanlığı taramak,Dr Gelecek,Yüksek şatodaki adam.Bunlar bilim kurgu ama kuantum fizinden çok ayrı düşmüyorlar diye tahmin ediyorum.
-
zamanında bende merak salıyordum dur bir daha sarayım :D