Küçük Bi Öneri - İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

Elimde Cok fazla ders notu döküman resim vs okul metaryalleri var hatta boyut olarak ta 200 gb üstü bi alan binlerce sanırım. bi fikir geldi aklma malum okul bitiyo. bu dosyaları net ortamında paylaşmak istiyorum. wordpress te denmeye calıstım cok fazla zaman alıcak

http://iamcihat.net/uncategorized/41/ 

bi örnek te bu bunun gibi dokumanlar var fakat wordpress te zaman alıcak direk up yapıp görüntülenmeye nasıl acabilirim script sistem önerileriniz varsa alabilirim

Kaynak olarakta Kimya ve makine müh , bilgisayar müh, kaynak teknolojisi, tekstil teknolojisi, okulda öğrenciler tarafından icwet gibi organizasyonlar için hazırlanmıs bildiri tez tarzı seyler, girişimcilik dersleri için ve tubitak için oğrenci projeleri, elektronik ve nanoteknoloji müh notları,inşaat teknolojileri ders notları vs vs bolca sey 

yunus çengelin dökümanları, bi hayli e-kitap (termodinamik,serway falan vs) bi cok insanın nette arayıpta bulamayacağı türden seyler, 

şimdi sizden fikir bekliyorum nasıl yapılabilir

bu arada dökümanların %90 nı telife girmeyecek seyler

Evrim içi mürit..laugh is live..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Anlamadım ki ? Sitende mi göstermek istiyorsun ? Google drive'ın html kod olayı vardı böyle sitene gömebiliyordun ona bi bak derim.

mkyb tarafından 28/May/16 05:24 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

zaten suan öyle yaptım dostum. siteye gömerek yaptım örnektekini de cok zaman alan bişey bu. evt sitemde görüntülemek istiyorum isteyen indirsin de ama daha pratik bişey arıyorum cozüm olarak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek

Hocam içeriklerin hangi formatta? csv formatına dönüştürebileceğin bir format türündeyse otomatik olarak birçok cms ile içeriklerini yükleyip görünteleyebilirsin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

Hocam merakla notları bekliyorum. Umarım halledersin hemencecik. ^^

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

dostum elimde cok cok fazla var ara ara ekliyorm ama özellikle bişey arıyosan ona göre ekliyim yada burdan atıyım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

hangi bölüm hangi dersler ne tip notlar ?

Boş İşler Uzmanı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

bi 10 senelik arsıv var biçok üniv notları genelde makine ve kimya elektronik üzerine ama zooloji bilem var hepsini ara ara paylasıyorum. istediğin bişey varsa direk atiyim buraya.

Son olarak görmeyen arkadaslar için acıklayıcı olası düşüncesiyle yazıyorm.

http://iamcihat.net       sitem bu. Bosta duruyodu değerlendireyim dedim

bu siteden paylasıcam. bi olayla aklma geldi bu düşünce uşak ünideyim ben suan ve insanlar fotokopilere cok para döküyo ha emeği işi baltalamak değil amacım ama öğrenci kafasıyla düşünüp maliyeti 0 a indirmek güzel fikir bence herkes için. suan ben elimdeki notları yüklüyorm ve gerçekten cok var. benim dısımda suan final haftasına girceğimiz için diğerleri başlamadı ama onlarda paylasmaya baslayınca süper olacağını düşündüm kar amacı da düşünmüyorm 50 gb host var ve yapılacak en güzel sey bu geldi. sağ sola link vermiyoruzda. 

okulun bise verdiği usak.edu.tr mail adresi googleden. eğitim kurumu olduğu için sanırım bize sınırsız alan veriyo drive'da. bu yüzden tüm sartları sömürmeyi dşünüyorm. daha eğitim videolarına başlamadım bile solid autocad falan eğitim videoları bolca var enson ygs lys olaylarına giricez. 

Yardım etmek isteyen varsa katılabilir. hatta wordpressten iyi anlatan varsa küçük bi reklam yada link karsılığında görünüme cekidüzen verse süper olur diyorum.. dediğim gibi her türlü ders metaryallerine acığım paylaşmak isteyen olursa süper olur :)

günaydin herkese

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    absconder
    absconder's avatar
    Erkek

@csabanci Hocam bende makine alanındanım. Şu an dgs ile uğraşıyorum açıkcası elinizdeki tüm notlar işime yarayacaktır. O yüzden tamamını bekliyorum sabırsızlıkla. :)

”Tanrım, değiştiremeyeceklerim için sabır, değiştirebileceklerimi değiştirmek için cesaret, aradaki farkı anlamam için akıl ver.”
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

dostum pm attım fakat incelemedim drive hesabını gönder paylaşıma acıyım sen incele. siteye atmam zaman alıcak çünki

Toplam Hit: 1238 Toplam Mesaj: 10
script istek