Kucuk Bı Photoshop Yardımı
-
ii aksamalr hocalar kucuk bı rıcam olacak yarın quıze gırecem sabahleyın bızım arkadas quız sorularını telde fotosunu cekmıs ama gelkor ki mal kucuk cekmıs :S okuyamıyoruz bunu buyutecek okuyabılecegımız bı sekıle getırebılen olursa cok sevınırım hocalar bı yardım :S :(
http://www.resimupload.com/ds637397936_quiz.html
-
Biraz okunucak şekilde olsaydı ayarlardım da, sanırım bunun çözümü yok.
-
yapma yaa :(:(:( bıle bıle lades dıye buna denır heralde :S sorular elımızde ama gel gor kı bı b..ka yaramıyo :D
-
hacım ingilizce mi o sanki TRUE/FALSE bölümü gibi bir bölüm var eğer öyle basitse zaten görünüyor gibim yoksa gözlerim benimle taşak mı geçiyor:|
-
hocam dogru true false de ceken adam ılk quızden 40 aldı ben 70 aldım :D haytta ısaretlemem onun True/Falselerını hanı onlar bellı de sorular lazım :( :'(
-
şu anda kullandığım pc de photoshop yok. olan arkadaşlar resolotionu 450 yapsın boyutuda %100 arttırsın sanırım okunur. işte okununcaya kadar rezolasyonunu yükseltsin.
-
bende de yok ps :S olan arkadaslar yardım edın pleasee :(
-
bende var ve fena sayılmam photoshopta fakat bu resmin çözünürlüğünü falan arttırmayı denedim nerdeyse hiç bi ilerleme olmadı farklı atraksiyonları denememi önerecekler şöyle yap böyle yap desinler öyle deneyim programda ben beceremedim kısacası yazıların okunaklılığını
-
ya hocalar gece gece yordum sızı de cok tesekkur ederm bızde arkadaslarla beraber seferber olduk ama yok nafıle her haltı denedıler ama yok aynı kacarı yok bıraz derse calıstım artık napalım :) yarın arkadasın teli kıracaz karar verdık ınek boole bı foto cektıgı ıcın cok tesekkur ederım arkadaslar saat 11 de sınava gırecem ben gene kontrl ederım konuyu yapabılen olursa ınanın cok mınnettar kalırım dua ederım tesekkur ederım olmassada ugrasan arkadaslara cok ama cok tesekkur ederım...