Küçük Bir Dosya İndirmem Gerekli Microsofttan Acil
-
merhaba, kafayı yemek üzereyim. sql server management studio kuracaktım nefret ettirdi en sonunda bu şerefsiz windows. önce sql server 2005 i kurayım dedim msxml ile ilgili hata verdi, bende visual studio 2008 team system kurdum içinde yoktu, neyse linki buldum indirdim, ek bi şey istedi, onu da indirdim yine ek bişey indirdi ama bu seferde windows geniu ile ilgili problem var. Onla uğraşamam.. orjinalliğini kanıtlayan arkadşlar 1.6 mb boyutunda şu dosyayı indirebilecek mi bana :( bi yere de upload ederse sevinirim
siteye girince continue yazıyor butonda, orada download olması gerekli, eğer continue ye basarsanız windows geniu yu indirirsiniz..
-
windows artık genuine yerine başka birşey kullanıyor.
-
bilmiyorum hocam dikkatli bakmadım o kadar da genuine yazıyodu bişey yapmadım, bi kaç kişi indirmeye çalıştı ama olmadı..
bu arada birileri saçma sapan linuxa geç falan demesin, sinirlerim tepemde istemeden küfür ederim :)
-
hallettim arkadaşlarla aramıştm bulamadım ama kod ile aratınca çıktı, powershell 1.0 xp ihtiyacı olanlar indirebilirler
ftp://vintik.ihome.net.ua/pub/Install/System/OS/Windows/Windows PowerShell 1.0/WindowsXP-KB926139-x86-ENU.exe