folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Küçük Bir Dosya İndirmem Gerekli Microsofttan Acil

Küçük Bir Dosya İndirmem Gerekli Microsofttan Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

merhaba, kafayı yemek üzereyim. sql server management studio kuracaktım nefret ettirdi en sonunda bu şerefsiz windows. önce sql server 2005 i kurayım dedim msxml ile ilgili hata verdi, bende visual studio 2008 team system kurdum içinde yoktu, neyse linki buldum indirdim, ek bi şey istedi, onu da indirdim yine ek bişey indirdi ama bu seferde windows geniu ile ilgili problem var. Onla uğraşamam.. orjinalliğini kanıtlayan arkadşlar 1.6 mb boyutunda şu dosyayı indirebilecek mi bana :( bi yere de upload ederse sevinirim

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=6CCB7E0D-8F1D-4B97-A397-47BCC8BA3806&displaylang=en

siteye girince continue yazıyor butonda, orada download olması gerekli, eğer continue ye basarsanız windows geniu yu indirirsiniz..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    windows  artık genuine yerine başka birşey kullanıyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

bilmiyorum hocam dikkatli bakmadım o kadar da genuine yazıyodu bişey yapmadım, bi kaç kişi indirmeye çalıştı ama olmadı..

bu arada birileri saçma sapan linuxa geç falan demesin, sinirlerim tepemde istemeden küfür ederim :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

hallettim arkadaşlarla aramıştm bulamadım ama kod ile aratınca çıktı, powershell 1.0 xp ihtiyacı olanlar indirebilirler

ftp://vintik.ihome.net.ua/pub/Install/System/OS/Windows/Windows PowerShell 1.0/WindowsXP-KB926139-x86-ENU.exe

Toplam Hit: 766 Toplam Mesaj: 4