Küçük Bir Fikir
-
Merhaba Ahâli Eşrâfı.
Küçük mini kartlar var şehirler hakkında küçük bilgi ve resim veren ne zamandır duruyordu bir köşede aklımda bir şey var onlar için yapmak istediğim size danışayım dedim.
http://www.youtube.com/watch?v=0UNKR6KsSis
Bunları nasıl bir şekil yapsam, hem detaylı görebileceğim şekilde yani hepsini tektek pvcler gibi ama bir defter sayfasına yapışık gibi olsun istiyorum yani, hani görülebilsin iki cephedende.
Mobilya cam tarzı bir şeyde olabilir küçük. özel.
Yaptırabilirim yani. -
çok uzun yazı yazmıştım siliniş tekrar yazamayacağım :(
1-bir yere süs yapabilirsin mesela iple birbirine bağlayım kapı kenarına aabilirsin. kuaför kapılarındaki boncuk gibi
2- pencereye evin içindeki camlı kapıya sırayla yapıştır. içinde yazılar dışında resimler olur.
3- küçük kesilmiş 2 camın arasına koyup yapıştır her kart için yap sonrada bahçen varsa bahçenin çitlerinin üstüne diz . bilmem anlatabildimmi
-
futurist bunu yazdı
çok uzun yazı yazmıştım siliniş tekrar yazamayacağım :(
1-bir yere süs yapabilirsin mesela iple birbirine bağlayım kapı kenarına aabilirsin. kuaför kapılarındaki boncuk gibi
2- pencereye evin içindeki camlı kapıya sırayla yapıştır. içinde yazılar dışında resimler olur.
3- küçük kesilmiş 2 camın arasına koyup yapıştır her kart için yap sonrada bahçen varsa bahçenin çitlerinin üstüne diz . bilmem anlatabildimmi
3. Kısım benimde istediğime yakın bir şey.
Ama daha pratiği daha kullanışlısı sanki şu köşelerde bir yerlerde var gibi.