Küçük Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

s.a arkadaşlar , küçük bir sorum var , bizim üniversitede  hocanın oturdugu ana pc ye dışardan takılan bütün aygıtların flash bellek , harici hdd vs isimleri kayıt  altına alınıyor o kayıda nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler .

Coffe and Cigarettes (2003) ;) ! A.L.o.N.e
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

baltalamak gibi olmasın da konuyla ilgim yok ama hani merak ettim sadece isim kaydı yapıyorsa ne yapacağını?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

ben isim kaydı yaptıgını biliyorum ama aynı zamanda dosya isimlerini de listelemiş olabilir o yüzden bulmak istiyorum arkadaşlar benim için çok önemli lütfen yardım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Cok salak bi sistemmis napcaklar isimleri alip ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

bilemiyorum her halde izinsiz takılan aygıtları belirlemek için olsa gerek  izinsiz biri bişey yaparsa diye cevap bekliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

kullandığı bi program falan vardır. kendide yazmış yazdırmış olabilir. burdan müneccimlik yapmak çok zor. dosya isimlerinide kaydediyorsa dava açın mahremiyete saygı diye. xxx lerin dizinini çektiiğini düşünsene :/

Bittik biz bittik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    microkabus
    microkabus's avatar
    Erkek

:D xx dizinlerinin alması facia zaten  1-2 tane var da isimleri değişik  hdd takılı olmadıgı sürece sorun yok ama bazı dosyarımın isimleri önemli

belki kullanılan programı vs bilen arkadaş  yada microsoftun kendi bünyesinde olan bir  kayıttır  , tarayıcıların girilen sayfaları kayd ettiği gibi , buda takılan aygıtları kayd eden bi sistem dosyası olabilir diye düşünüyorum belki kayıtlara ulaşmayı bilen biri vardır  cevap bekliyorum.

Toplam Hit: 777 Toplam Mesaj: 7