Küçük Bir Soru
-
s.a arkadaşlar , küçük bir sorum var , bizim üniversitede hocanın oturdugu ana pc ye dışardan takılan bütün aygıtların flash bellek , harici hdd vs isimleri kayıt altına alınıyor o kayıda nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler .
-
baltalamak gibi olmasın da konuyla ilgim yok ama hani merak ettim sadece isim kaydı yapıyorsa ne yapacağını?
-
ben isim kaydı yaptıgını biliyorum ama aynı zamanda dosya isimlerini de listelemiş olabilir o yüzden bulmak istiyorum arkadaşlar benim için çok önemli lütfen yardım
-
Cok salak bi sistemmis napcaklar isimleri alip ?
-
bilemiyorum her halde izinsiz takılan aygıtları belirlemek için olsa gerek izinsiz biri bişey yaparsa diye cevap bekliyorum.
-
kullandığı bi program falan vardır. kendide yazmış yazdırmış olabilir. burdan müneccimlik yapmak çok zor. dosya isimlerinide kaydediyorsa dava açın mahremiyete saygı diye. xxx lerin dizinini çektiiğini düşünsene :/
-
:D xx dizinlerinin alması facia zaten 1-2 tane var da isimleri değişik hdd takılı olmadıgı sürece sorun yok ama bazı dosyarımın isimleri önemli
belki kullanılan programı vs bilen arkadaş yada microsoftun kendi bünyesinde olan bir kayıttır , tarayıcıların girilen sayfaları kayd ettiği gibi , buda takılan aygıtları kayd eden bi sistem dosyası olabilir diye düşünüyorum belki kayıtlara ulaşmayı bilen biri vardır cevap bekliyorum.