Küçük Bir Windows Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    geçenlerde netlimiter programını yükledim cafedeki pc'ye.sonra içindeki dosyaları sildim.yenisini kurayım ededim olmadı.meğerki klasörün hepsini silmiş içinde bir tek netlimiter(nl)_lsp.dll diye bir dosya kalmış.3 gündür deniyorum deniyorum silinmiyor dosya silinemiyor.erişim engellendi.diskin dolu veya yada yazmaya karşı korumalı oldugundan emin olun vs..hatası veriyor ve dosyanın kullanımda olmadığınjdan emin olun diyor.genelde bu hatayı dosya açıksa verir ama dosya mosya açık değil. nasıl silcez bu bku.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hkey_local_machine/software/microsoft/windows/currentversion/run bölümüne bi bak. o sildiğin programla ilgili bişeyler olmalı sadece o yazıyı oradan sil. (diğerlerine dokunma mesuliyet kabul etmem)
    pc'yi yeniden başlat. tekrar silmeyi dene. hadi kolay gelsin

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    bide güvenLi mod da siLmeyi denesen :)

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Saury
    Saury's avatar
    Erkek
    başlat>>çalıştır>>regedit
    açılan pencerede f3 e bas arama kutucuu gelcek oraya netlimiterin tam ismini yaz... sora sadece cıkan dosyaları sil sakın diğerlerini elleme...(bu biraz tehlikeli amatörler için yani)
    -------------------------------
    bide ctrl+alt+del tuslarına bas ordan işlemlere gel belki orda netlimiterle ilgili bişi çalısıodur eger çalısıosa onu sec işlemi sonlandır tusuna bas..sora sil...
    ------------------------------
    Hiç olmadı silinemeyen dosyaları silen bi program var Kill box die onu indirebilrsin...

the saury
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    hic ugrasma cek bu programi silmiyecegi sey yok :)
    http://www.inndir.com/program.php?id=33799

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 5