Küçük Bir Yardı. Talebi (Adnan Menderes Üniversitesi Randevu Alma Sorunu)
-
Merhabalar, Adnan Menderes üniversitesinden randevu almam lazım ancak açıldığı gibi bitiyor. Bunla ilgili bot yazma imkanı olan bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi?
-
hocam bildiğmi kadarı ile her gün saat 16:00 da randevular yenileniyor olması lazım.h
her gün 15:59 da bir kaç dakika üst üste ve her gece 00:01 de sorgu yaparmısın muhtemelen bu saatlerde randevu çıkacaktır.
-
10 gündür deniyorum hocam da alamadım bir türlü. Nöroloji uyku polikliniği 11 de başlıyor boş randevu 11:30 da bitiyor 10 kişilik açılıyor hemen bitiyor. Nasıl alıyor millet anlamadım. Şahsen başvurdum araya adam koydum yok olmuyor bir türlü.
-
PanxeR bunu yazdı
hocam bildiğmi kadarı ile her gün saat 16:00 da randevular yenileniyor olması lazım.h
her gün 15:59 da bir kaç dakika üst üste ve her gece 00:01 de sorgu yaparmısın muhtemelen bu saatlerde randevu çıkacaktır.
mhrs artık 16 değil 10 da randevu açıyor
-
Üniversite hastanesi olduğu için hastanenin sayfasından alınıyor hocam. Mhrs den değil
-
Nöroloji Polikliniği 2 bunda var gibi boş 30.07.2025 ve 01.08.2025
-
hocam özelden bilgilerini verirsen bi yardımcı olmaya çalışayım kız arkadaşım orada çalışıyor
-
Onkoloji ise yardımcı olabilirim
-
blackhorror bunu yazdı
hocam özelden bilgilerini verirsen bi yardımcı olmaya çalışayım kız arkadaşım orada çalışıyor
PM attım hocam,
Mezantalac hocam nörolojinin altında Uyku polikliniği var oradan alınacak randevu. Teşekkür ederim ilgin için.