Küçük Boyutlu Unix [ İstek ]
-
Sadece c derleyicisine sahip bir unix sistemine ihtiyacım var görsellik olması veya olmaması önemli değil. sadece c yazabileceğim bir şey işimi görür. şimdiden teşekkürler...
-
İlla Linux yada Unix mi olmalı?Danm Small Linux işini görür içinde Gcc olucak ama istersen Gcc'nin Windows portuda mümkün yada Windowsta Linux ortamını yaratmak yok eger tam bir geliştirme ortamı istersen DevelopGo olucak indirmeni öneririm
-
isteğim c den tam performans alabilmek. windows bilindiği üzere çok fazla engel çıkartıyor öne. developgo yu deneyeceğim. linux sürümü mü bu ?
-
Evette ayıptır sorması C'de ne yapıyorsunki abi sorun çıkartıyor cidden merak ettim?
-
yapmadığım şeyi boşverelim şimdi. sağolasın damm linux kurdum gerçekten hoş birşey tam aradığım gibi yani teşekkürler...
-
gcc windows ile linux arasında ciddi bi fark var hocam,linux daha sağlam o konuda.Unix kullanmana gerek yok.sanal makinana bi ubuntu kur her işini görür.
-
sanal makinama bir dslinux kurdum fakat sanirsam gcc destegi yok neyse ubuntuya talim edicez yine herhalde...
-
fazla kasıyorsun linuxta c derleyebilmek için, özenmisşin heralde linux'a :)
-
özenme değil hoşlanma diyelim. linux ı seviyorum ve de en iyi performansı ( c için ) linux verir.
-
MinGW yi kur windowsuna rahatına bak.
Toplam Hit: 1870 Toplam Mesaj: 10