Küçükken İzlediğim Bir Film İsmini Bilen Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    küçükken izlediğim bir film tam anımsamıyorum ama yaşlı bir adam hatta beyzbolcu olması lazım ,bi büyücüye gidiyo ve tekrar genç olmayı diliyo ,sonra büyücü bunu gençleştiriyo.Bu adamın maceralarını anlatıyo işte film.,adam birine aşık oluyo ama tekrar yaşlancağını biliyo.Sonra tekrar yaşlanıyo kız adamın gittiğini falan sanıyo.tam hatırlamıyorum ama filmin adı aşklı bişeydi.Bilenler varsa yazarsa sevinirim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Meşhurdur böyle küçükken tek başına izlenipte büyüyüncede aslında o filme aşık olduğunu anlayıp köpekler gibi filmin ismini aramak..benimde başımdan geçti böyle bi olay 10 yaşında filan izlemiştim bi film yanlş htrlamıosam..filmin ismini öğrenip tekrardan izledim..mükemmel !! ..basketball diaries

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Benimde izlediğim bi film vardı böle bi gemi yapıolar dünyanın merkezine inecekler gemi dediğim böle yuvarlak bişi, onun ismi neydi?

daha sonradanad izledim ama yabancı ismini arıyorm..

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Benimde izlediğim bi film vardı böle bi gemi yapıolar dünyanın merkezine inecekler gemi dediğim böle yuvarlak bişi, onun ismi neydi?

bende izledim onu hatta japon bi yumurcak var bir sürü aleti var saçma sapan ama işe yarayan o sanırım :p 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Bende  bi pazar sinemasi izlemistim 1985 yilinda saka degil ciddi Cavus  offelral in donanmasi diye bi komedi filmi.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

abi core diye bi film vardı dediğin ona benziyo ama emin değilim böle dünyanın merkezine inip atom bombası falan patlatıyolar çekirdeği aktif hale getirmek için böle bişeylerdi.. 

Zugzwang
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

amk benimde wardı bitane ama sadece bi sahnesini hatırlıyorum ,

kadın bi petşop tarzı dükkana giriyo, adama bişeyler dio sonra oturuo sandalyeye , adam kadına bi bardak içki ikram edio içinde bitane balık war:P

kadın tiksinerek içio ama beğenio , sonra bitane daa istio:D  sonra adam masaj falan yapıo bunun omuzlarına falan

gerisini hatırlamıyorum :D

şimdi sen cocukken bunlarımı izliyodun falan demeyin:D

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 7