Kufurlu 2 Fıkra(Namıkemal Dan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

ingiliz alaman fransız bide bizim namıkemal bi maymunu encok kim s.kerek coğaltcak yarısına girmişler:

ingiliz girmiş odaya.1 saat sonra az bi esneyerek cıkmıs odadan. diğerleri bakmış 3 tane maymun.

alaman girmiş odaya 3 saat sonra cıkmıs az bi halsiz.diğerleri bakmıs odaya 9 tane maymun cıkarttırmıs bu alaman.

fransız girmiş tam 8 saat. bi cıkmıs yorgunluktan yuruyemio. içeri bi bakmıslar hobaaa 30 tane maymun yavrulatmıs hayvan.

sıra bizim namıkkemalda:

odaya bi girmiş 1 saat 2 saat 5saat 10 saat 15 saat hala cıkmamıs. 30.saatte odanın kapısı aralanmış.bizim namıkemal kanter içinde.diğerleri bakmıslar odaya sadece 1 maymun yavrusu..

namıkemal:"ya bu erkek maymunu kim werdi bana!"

----------------

namıkemal azgın bi adam önüne geleni siken affetmeyen bi adam.ne gelmişse basına azgınlıktan gelmiş.bigün bu aniden iş basında rahatsızlanmıs.doktora yetiştirmişler bunu.doktor bidaha s.kmek yok yoksa ölürsün demiş bbuna.napsın bizimki boynu eğik kabullenmiş durumu dusmus evin yoluna.

adamın zaafını bilen şeytan onu canından etmek için karı kılığına girip cıkmıs namıkemalin karsına:

"namıııık beni s....k

namık kafayı cevirip baska yone

seytan baska kadın kılığında tekrar namıkkk hadi ama gelde beni siiiiiiii.

bizim namık son bi kez baska yone

seytan ısrarla namıııık erkek deilmisin hadi gelde s.k

bizim namıkemal dayanamayıp bi güzel becermiş karıyı.tam işi bitirmiş şeytan nrmal haline gelip:"zuahahaha öleceksin.öleceksinn."derkene:

namık:"ölürsemde ölim anasını satayım. şeytanıda z.ktm ya ölsemde gam yemem!" 

-----------------

aslında bende fıkra cok bunlar en dandıkleri hani o derece bi ara ses kaydı yapıp dağıtıcam millete:D

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    fıkralar güzel sağol ama namık kemal değil nam-ı kemal onun adı aga ayıp oluyo kocaman üstad ya adam :)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
Toplam Hit: 953 Toplam Mesaj: 2