Kulaklığımın Bass Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ushanka
    Ushanka's avatar
    Erkek

Merhaba Tahribat ailesi..

Yaklaşık 5 aydır kullandığım Beats by Dre kulaklığım var. Kendisini telefonuma veya laptopıma taktığımda herhangi bir bass sıkıntısı çıkarmıyor, gümbür gümbür müziğin tadını çıkarabiliyorum. 

Geçen günlerde düzenlediğimiz bir eğlence sırasında amfimi yakınca masa üstü bilgisayarım sessiz kaldı. Bende işime kulaklıkla devam edeyim derken büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştım. Kulaklıktan bass adına hiç bir yaşam belirtisi yok. 3 boyutlu ses de dahi bir sıkıntı yokken, bass sıkıntısı mevcut. 

Aynı makina ya mixer ve amfi mi taktığım dönemlerde kolonlardan gümbür gümbür bass vururken kulaklıkta şu an bass sıfır. Anakartımın sitesinden farklı 2 ses driver ı indirdim ama değişen bir şey olmadı. Sonuçlar aynı.

Belki atladığım bir yer olmuştur. Yardımcı olursanız sevinirim.

NOT: Anakartımın modeli; GA-945GM-S2

GizliMod: Konu açarken, Konu içeriğinin tümü büyük, kalın, renkli yazılması yasaktır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yazı rengini özellikle secip bizimle tasak mı gecmek istedin acaba diye düsünmedim degil.

edit büdüt :

degistirmis.

hocam anakart ile baglantısı oldugundan eminsen, anakart + ses kartının son güncellemelerini yapıp tekrar denemelisin, klasik yöntem ama baska bir cözüm göremedim su an.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    hangi driveri kurdun? ekolayzir zimbirtisini kurcalamis olabilirsin belki..

Çok sıkılıyom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

hocam soruna cevap veremeyeceğim ama sen benim soruma cevap verebilirsin.

Müziğin keyfini sonuna kadar çıkartabileceğim bi kulaklık arıyordum

seninkinin tam marka modelini yazar mısın ve memnun musun 

Ha Ha!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ushanka
    Ushanka's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945gm-s2_10/download/ şurdakini kurdum hocam. Birde rev 3.0 ı denedim. Yine sonuç aynı. Değişen bir şey yok. Realtek i kuruyor işte. Ekolayzırlık bir şey yok zaten. 

mhmmdclk66
    bunu yazdı:

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B3808&cat=1 kullandığım bu. Şu ana kadar daha kaliteli bir kulaklığa rastlamadım. Ben çok memnunum. Parçadaki en ince sesi bile duyabiliyorsun..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brown
    Brown's avatar
    Erkek

şöyle bir sorun olabilir. drivera bağlı yazılım, bende idt idi sendeki nedir bilmiyorum. hoparlör ile kulaklığın ayrı olarak ayarları olabilir bass seviyesi ikisinde değişik olabilir yani.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

kulaklığı takınca sürücüler ayarları kulaklık moduna alabilir bu nedenle kulaklık modunda bass problemi yaşıyor olabilirsin.. sürücünün program arayüzünden kulaklık modunu iptal etmeye çalış ayrıca windows ses ayarlarından ayarlar kulaklık modunda mı kontrol et ve değiştir. en son seçenek işletim sistemi vista veya win7 ise ses sürücülerini kaldır ve windowsun sürücüleri kendisinin bulmasını sağla realtek ile alakalı bir sürücü kurma.

ek olarak windows media player ayarlarında srs wow efektini aktif edip true bass ı yükseltirsen wmp ile oynattığın video/ses dosyalarında daha dolgun bass alabilirsin. 

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Ushanka bunu yazdı:

SweetyVolty bunu yazdı:

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-945gm-s2_10/download/ şurdakini kurdum hocam. Birde rev 3.0 ı denedim. Yine sonuç aynı. Değişen bir şey yok. Realtek i kuruyor işte. Ekolayzırlık bir şey yok zaten. 

mhmmdclk66
    bunu yazdı:

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B3808&cat=1 kullandığım bu. Şu ana kadar daha kaliteli bir kulaklığa rastlamadım. Ben çok memnunum. Parçadaki en ince sesi bile duyabiliyorsun..

Bende bunu kullaniyorum  ve resmen asik oldum kulakliklarima  gercek muzik zevki...

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5616&cat=1

////

Arkadasim kulaklik ayarlarini kurcala bi istersen pesimistzombie nin dedigi gibi..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    kulakiçi kulaklık almak istiyorsan creative ep 630 almanı ciddi manada tavsiye ederim.

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kulak üstünü bilmiyorum ama kulak içi beats leri beğenmedim ben.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

kulak üstünü bilmiyorum ama kulak içi beats leri beğenmedim ben.

Kulak ici olanlar hic iyi degil. Fiyat performans kotu...

Su ufak headphonelari var  onlarda  yaramaz..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
Toplam Hit: 2916 Toplam Mesaj: 11