folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kulaklığın Kablosunda Sorunvar

Kulaklığın Kablosunda Sorunvar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar kulaklığın girişi kıvıra kıvıra çalışmaz yada yarım çalışır oldu acaba bilgisayara giren yeri çıkarıp kablonun arızalı kısmını kesip baştan taksam olurmu oirişyerini tekrar kabloya monte edebilirmiyim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

hocam eğer kablonun jaka girdigi kısımda sorun varsa jakı acman gerekır oda zor gıbı normal kulaklıkta.kesersen aynı jaktan bulup takman gerekir anca.varmı imkan?.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hocam giriş yerinden biraz pay bırak kulaklığın kablosunu o parçayla iyi bir şekilde birleştir bantla sağlamlaştır ama verim alamazsın baştan söyliyim...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bantla yapıştırmakla olmaz sakın ola öyle bi hataya düşme elinde kalır keşke.. diye cümle kurarsın.

tek çözümü lehim atman lazım ona, lehim işleminden sonra cızırtı vs. olmamasının garantisi yok.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Kesinlikle kulaklık kablosunu keseyim filan deme pişman olursun. Kulaklıklardaki kablo bağlantıları daha farklıdır digerlerinden daha ince ve kesildiginde tekrar birbirine baglanması cok zordur.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 828 Toplam Mesaj: 5